Karl Lagerfeld o face grasă pe Adele, “grasa” câştigă şase premii Grammy

12 February 2012

Se pare că hobby-ul lui Lagerfeld după ce a slăbit în 2001, este să-şi bată joc de greutatea celorlalţi. Ultima victimă a fost Adele. 

Întrebat ce părere are despre starurile pop, designerul de 78 de ani a comis o nouă impoliteţe: “Vedetea momentului este Adele. Un pic prea grasă, dar are o faţă minunată şi o voce divină”. Cântăreţei i-a sărit imediat în apărare presa şi asta a făcut-o pe Adele să spună astăzi într-un interviu radiofonic că nu vrea să fie ultra slabă şi cu ţâţele pe dinafară.

 

 

Lagerfeld este recunoscut pentru gafele sale: “dacă aş fi rusoaică, aş fi lesbiană, atât sunt de urâţi bărbaţii ruşi”, “monarhia britanică este total ne-necesară, dar plăcută”, “grecii şi italienii au obiceiuri dezgustătoare”.  

Update: pe 12 februarie, Adele a urcat de şase ori pe scenă la festivitatea de acordare a premiilor Grammy, primul fiind pentru cea mai bună piesă pop, “Someone like you”. Citiţi şi

Excellence & savoir-faire français la TV5

Nicole Kidman: “Mi-ar plăcea să las imaginea unei femei care a fost capabilă de a iubi”

Nu sunt nici Prima, nici Ultima Doamnă. Sunt, simplu, Brigitte Macron

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,999 views

Your tuppence

 1. Karl Lagerfeld, în branşă până la sfârşit | Catchy / 18 October 2012 17:04

  […] machiaj. Tocmai de aceea este senzaţională”. Surprinzător din partea lui Karl, cunoscut pentru viziunea-i capricioasă în privinţa […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro