La noi nu s-ar întâmpla așa ceva

14 May 2015

Nicio mamă nu trebuie să aleagă între copil și propria-i educație, e de părere profesorul Sydney Engelberg, care predă de 45 de ani la Universitatea Evreiască din Ierusalim. Tocmai de aceea le permite femeilor să își aducă copiii și chiar să îi alăpteze în sala de curs. ”El nu dorește să predea doar informație, ci în special valori”, spune Sarit Fishbaine, fiica profesorului, vorbind despre metodele didactice ale tatălui ei.

profesor

El însuși tată a patru și bunic a cinci copii, Engelberg a reacționat uimitor când o mamă a încercat să se strecoare afară din sala de curs pentru că fiul ei nu se oprea din plâns. Văzând-o, profesorul a luat copilul în brațe și a continuat să predea liniștit lecția de comportament organizațional.

Cât de ușor pare totul! Atât de ușor, încât mai-mai că ne vine să credem ca s-ar putea întâmpla și în România.Citiţi şi

Când am hotărât să mă despart de tine

Marea Gherțoială

M-am înșelat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
854 views

Your tuppence

 1. Dana / 15 May 2015 9:34

  La noi exista tati care fac urat daca propriul copil incepe sa planga…poate generatia anilor 2000 sa invete sa se comporte altfel….

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro