La Petite Robe Noir – inspiratoarea noilor rujuri și oje Guerlain

9 March 2016

Inspirate de parfumul La Petite Robe Noir (recunoașteți capacul flaconului?) și purtând același nume, noile rujuri ale Casei Guerlain se prezintă în culori seducătoare atât de îmbietor aromate cu bergamotă, trandafir și zmeură, încât e pericol de dependență! 🙂

Guerlain

Vreți buze suple și strălucitoare de la moderat la intens, în funcție de momentul zilei, fără să le simți încărcate ori deshidratate? Dorința vă este îndeplinită, doamnelor! Cu o formulă hidratantă asigurată de un cocktail de uleiuri fine, la care se adaugă pigmenții POP (așa-i cheamă) înveliți într-o rășină ce potențează strălucirea, rezultatul este remarcabil – puteți obține trei intensități diferite ale aceleiași nuanțe de ruj din trei aplicări. Primul strat lasă un finish natural, al doilea semnalează ceva mai intens culoarea și accentuează luciul, iar dacă vreți efect de club, trei straturi vor fi perfecte – Ultra Shiny! Ca să nu mai spunem că rujul are un ambalaj cochet, o plăcere să-l porți în geantă și să-l scoți când ai nevoie de un nou strat.

rujuri guerlain

Recomandările Catchy

001 MY FIRST LIPSTICK
002  PINK TIE
003  RED HEELS
007  BLACK PERFECTO: topcoat pentru buze, se poate folosi singur sau peste o altă nuanţă de ruj pentru a crea un efect rock. Rock on! 🙂

Și cum e de bonton să fim coordonate coloristic, gama de rujuri vine însoțită de o colecție de oje în nuanțe la fel de irezistibile, prezentate în sticluțe – adevărate miniaturi ale flaconului de parfum, de la care au împrumutat notele fructat-florale care rămân după evaporarea solventului (fructe de pădure, mure, trandafir și bergamotă). Lacul de unghii La Petite Robe Noire are o formulă inovatoare ce conferă o aderență sporită pe unghie și o rezistență crescută. Am testat și vă pot spune că:

– se usucă repede

– unghiile lăcuite au luciu și rezistență de ojă semipermanentă – după 8 zile arătau impecabil.

Am folosit baza și topul din aceeași gamă.

lac de unghii Guerlain

Recomandările Catchy

001 MY FIRST NAIL POLISH: se poate folosi singur sau ca top coat pentru un plus de strălucire
002 PINK TIE
003 RED HEELS
007 BLACK PERFECTO

Preţuri recomandate în magazine:

La Petite Robe Noire Lipstick 147 lei
La Petite Robe Noire Colour Lacquer 115 leiCitiţi şi

Cel mai bun kit unghii

Unghii cu gel acasă: ghid simplu pentru începătoare

Tiffany nu mai e american

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro