La Petite Robe Noire Black Perfecto

2 September 2017

Zveltă, unduitoare, cu mers de felină mare, îmbrăcată într-o rochie elegantă peste care a tras o haină de piele neagră și purtând amețitori pantofi stiletto, e gata de aventură, o provoacă. Să încalece pe un motor și să îmbrățișeze pieptul unui bărbat, lipindu-se de spatele lui și învăluindu-l cu noul parfum de la Guerlain – La Petite Robe Noire Black Perfecto.

O altă rochie invizibilă țesută din petale de trandafir o face de neuitat. Provocatoare, senzuală și aproape sălbatică. De nestăpânit decât de către cel care îi știe și înțelege feminitatea și pe care nu-l sperie mesajul. Apa de trandafir pregătește scena pentru notele de mijloc – esență de trandafir, ulei de trandafir absolut – rosa centifolia din Grasse – și migdală – ca în final să amplifice dorința și misterul cu note de piele combinate cu acorduri lemnoase de patchouli și boabe de tonka… Așa e cu această nouă rochie Black Perfecto. Perfecțiune. Rock, baby, rock!

LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO VISUEL INSTAGRAM

O jachetă din piele, o siluetă misterioasă și atrăgătoare, alură de femeie care dorește să fie unde se întâmplă viața și norișorul de parfum pe care călătoresc visurile ei – Black Perfecto!

Cum miroase această apă de parfum florală? 

Hmmm, a suc și prăjitură, cu accent dulce de cireșe și a delicata și proaspăta apă de roze. Imediat recunoști că e La Petite Robe Noir, dar puțin mai viu, mai alert. Vine mirosul de migdală îmbrăcat în trandafir, întunecat, ca o tartă delicioasă un pic arsă, ce face trecerea spre baza și mai întunecată, mai adâncă, misterioasă și teribil de sexi… Ready to rock!

Dintre toate variantele La Petite Robe Noire, Black Perfecto invită la mai mult și mai bun! Femeile-trandafir sunt splendide, dar au și țepi… Dacă te temi, nu știi ce pierzi. 🙂LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO EDP 50ML

Sticla iconică s-a schimbat și ea – de un negru intens, lucios, cu o etichetă din piele şi un gât cu ţinte, ajungând să completeze perfect imaginea unei tinere femei care transmite prin toți porii seducție și siguranță de sine.

Încearc-o, din septembrie e în magazine. Flaconul de 100 ml – 630 lei.

Guerlain 16_June copy

Noul parfum este creația a doi parfumieri – Thierry Wasser (Guerlain’s Master Perfumer) şi Delphine Jelk (Guerlain Perfumer)Citiţi şi

Parfumul ambiental al Hotelului “Negresco” va fi creația unui grup de masteranzi din care face parte și o româncă – Monica Bîldea

Cum se transformă corpul în timpul postului

Le Lion de CHANEL – amândoi într-o singură fantezie, dar merge și fără el

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro