Lady GaGa a îngheţat Amazonul

26 May 2011

Mai exact, traficul pe Amazon. Nu, nu jungla ecuatorială, ci cea virtuală, Amazon. com Inc, în care poţi găsi cam tot ce-ţi doreşte sufleţelul, la orice oră din zi sau din noapte. Şi se pare că multe suflete şi-au dorit noul album Lady Gaga, Born This Way, aflat luni, 23 martie, la promoţie (doar 99 de cenţi), căci serverele Amazon.com n-au mai reuşit să facă faţă cererii, ceea ce a rezultat în întârzieri foarte mari la descărcare.

Oficialii Amazon.com Inc. au mulţumit cumpărătorilor pentru răbdarea (presupus) arătată, atât pe site, cât şi pe contul de Twitter, asigurându-i că cei care au început procesul de cumpărare luni, dar n-au reuşit să-l finalizeze, îşi vor primi albumul la preţul promis.

Artist multi-platină cu vânzări de milioane, numărul I pe toate pieţele de muzică majore ale lumii, adunând peste un miliard de vizionări ale videoclipurilor ei – număr nedepăşit până acum de niciun alt artist – uraganul Lady GaGa mătură şi cucereşte tot ce întâlneşte în cale. She was Born This Way doar 🙂

[yt]wV1FrqwZyKw[/yt]Citiţi şi

Hold My Hand

Reverență, Majestatea Voastră!

Gaga

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Gabbrielle / 27 May 2011 2:07

    Cum ar fi o zi din viata noastra fara Lady GaGa :)? ma exaspereaza acest personaj, recunosc.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro