Lady Gaga:o femeie se bucură de sex abia la 25 de ani

21 July 2011

Atât de controversata cântăreaţă şochează din nou, de data aceasta cu invitaţia adresată tinerelor de a amâna începerea vieţii sexuale până se vor putea bucura cu adevărat de această experienţă. 

Deşi acest mesaj contrariază prin comparaţie cu cel transmis de pe scenă, în sprijinul revelaţiei sexuale a vedetei vin argumentele unui psiholog impresionat de maturitatea acesteia.

 1. înainte de a face sex cu altcineva, o femeie ar trebui să se simtă confortabil cu propria sexualitate şi în stare să o controleze
 2. adolescentele şi tinerele până în 21 de ani de regulă răspund presiunilor exterioare şi nu reacţionează conform cu propriile dorinţe, întrucât, la femei, partea creierului răspunzătoare de luarea deciziilor nu este complet dezvoltată decât la 21 de ani
 3. acest argument ştiinţific susţine în parte părerea foarte răspândită că bărbaţii ating maturitatea sexuală spre finalul adolescenţei, în timp ce femeile abia în jurul vârstei de 35 de ani

Concluzia psihologului? Nu există nicio contradicţie între mesajele cântăreţei – poţi fi sexy şi poţi flirta fără să ajungi să faci sex; e nevoie să aştepţi până îţi descoperi singură trupul şi nevoile înainte de a-i cere acest lucru unui bărbat.

Eşti de acord? Crezi că acest sfat venit din partea unei vedete atât de populare va fi mai ascultat decât sfatul părinţilor, educatorilor, medicilor ori preoţilor?Citiţi şi

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Cadouri cu ceva la schimb

Filmul ideal pentru femei. Filmul ideal pentru bărbați

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Gabbrielle / 3 August 2011 14:29

  Iata primul lucru inteligent pe care aceasta “revelatie a timpurilor actuale” il scoate. Poate nu e chiar asa dusa cum pare :).

  Reply
 2. Unpredictable / 22 July 2011 10:27

  E posibil sa fie mai de impact pentru cei tineri si nerabdatori. Culmea e ca daca privesc retrospectiv ii dau si dreptate. Lady Gaga rules!

  Reply
 3. sasha / 21 July 2011 11:34

  fully agree

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro