Love Story – povestea continuă după 45 de ani

21 April 2019

Filmul, cunoscut pentru deznodământul său nefericit, este considerat unul dintre cele mai romantice din toate timpurile de către Institutul American de Film (locul 9 pe listă). În 1978 a fost realizat și un al doilea film, o continuare, intitulată Oliver’s Story, care nu a egalat succesul critic și de casă al filmului original.

Emoţionanta poveste de dragoste dintre Oliver Barrett al-IV-lea (Ryan O’Neal), student la Harvard şi avocat în devenire şi Jennifer Cavelleri (Ali MacGraw) a rămas pentru foarte mulți ani în topul preferințelor de lectură sau cinematografice.

Deși au jucat împreună în cea mai frumoasă poveste de dragoste ficțională a secolului trecut, cu un imens succes la public, cei doi nu s-au întâlnit niciodată în realitate ca îndrăgostiți. În 12 octombrie 2010, la o emisiune a celebrei Oprah Winfrey, Ryan a mărturisit că acea chimie dintre actori s-a produs însă și în viața reală, amintindu-și de propunerea pe care i-a făcut-o deja căsătoritei Ali de a fugi împreună în Europa (era căsătorită cu actorul Steve McQueen încă din 1973, după ce a apărut împreună cu el în filmul The Getaway – 1972).

Cei doi s-au reîntâlnit în 2015, după 45 de ani, pentru a aduce pe marele ecran „Scrisorile de dragoste” ale lui Gurney…

Întreaga poveste, aici

Citiți și Top 10 – cele mai frumoase filme romanticeCitiţi şi

Love Story, versiunea 50+

Aparențe și dualități – The Mirror Has Two Faces

Misery sau cum am scăpat de expertiza psihiatrică

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Cât e ceasul? Cât vrem noi! Ali MacGraw, 80, din nou, imaginea CHANEL - Catchy / 8 May 2019 7:45

  […] Citiți și Love Story – povestea continuă după 45 de ani […]

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro