Ce mai face Ali MacGraw la 85 de ani

27 May 2024

Publicația The New York Times are o rubrică intitulată The Unstoppables (Cei de neoprit) în care sunt publicate povești de viață ale unor oameni a căror ambiție n-a fost tocită de timp. I-a venit rândul actriței din “Love Story”, Ali MacGraw (85) să povestească despre ce continuă să o motiveze.

Ali MacGraw in Santa Fe, N.M. Credit: Simbarashe Cha/The New York Times (n.r. Santa Fe este orașul în care și-a trăit ultimii ani pictorița Georgia O’Keeffe și în care există cel mai mare muzeu cu numele ei)

“Sunt o ciudată pasăre bătrână în acest moment. Locuiesc la nord de Santa Fe, într-un fel, în natură, și sunt foarte implicată în comunitate. Sunt binecuvântată să fiu sănătoasă și cunosc atât de mulți oameni care nu au această șansă. Am o viață care mă face fericită.

Privind în urmă, pare atât de ciudat că, peste noapte, la 30 de ani, am devenit un „star de cinema” cu rolul din „Povestea de dragoste” – acest proiect despre care nimeni nu se aștepta să fie un succes.

Deodată am fost dus într-un loc pe care nu mi-l imaginasem niciodată. Înainte de filme, am fost asistenta unui fotograf. Avusesem un loc de muncă ca asistenta Dianei Vreeland, ca fata care făcea lucrurile banale. Am fost în preajma unor oameni, cum era și ea, care nu au fost niciodată egalați în viziunea și pasiunea lor pentru istorie și imagini uimitoare.

Am avut și părinți minunați care au muncit din greu toată viața, dar care ne-au oferit o casă plină de cărți uimitoare și lucruri de artă și ne-au lăsat cu valori care să ne  inspire. Așa că, atunci când a apărut brusc acest moment ciudat de glorie, am făcut tot ce am putut.

Am eșuat și am eșuat și am primit partea mea de recenzii meritat de oribile în presa foarte citită. Și, crede-mă, nu am simțit că sunt judecată greșit. Sunt rezonabil de inteligentă, m-am purtat bine. Dar aș fi preferat să fi fost bună la lucrurile pentru care am fost aplaudată.

Sunt recunoscătoare că am avut toate acestea, dar acum trăiesc o viață foarte diferită. Nu-mi pasă deloc să fiu văzut în cea mai recentă piesă vestimentară sau să cunosc cea mai recentă melodie. Nu sunt mai “puțină” dacă nu știu aceste lucruri. Am făcut totul și am fost privită, dar asta s-a întâmplat în alt timp.”

Proiecte curente și viitoare: apare alături de Penélope Cruz și Margot Robbie într-o campanie de ceasuri Chanel J12; este ambasador pentru o varietate de grupuri pentru protecția animalelor și drepturile educaționale din New Mexico.



Citiţi şi

Cât e ceasul? Cât vrem noi! Ali MacGraw, 80, din nou, imaginea CHANEL

Love Story – povestea continuă după 45 de ani

Philip Roth – 30 de cărți, 5 filme (II)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri:

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro