Luna Nouă în Scorpion – să ascultăm de intuiție

14 November 2020

Scorpionul, semnul ce îmbracă această Lună Nouă este un semn de apă asociat cu profunzimea, întunericul, puterea, controlul, sexul, banii, secrete, operațiuni sub acoperire, relații profunde, manipulare. Scorpionul este detectivul care observă totul dintr-un loc ales de el, are o înțelegere naturală a renașterii, transformării, morții, regenerării. Scorpionul guvernează în același timp și “ banii celuilalt“, cum ar fi investițiile, banii partenerului, creditele bancare, comisioanele, moștenirile. Această Lună Nouă în Scorpion este despre curățare, iertare și transformare, nu întâmplător acest semn aduce moartea aparentă a naturii care supraviețuiește în continuare în sămânță. Nu există un mister mai mare de rezolvat acum decât misterul adevărului nostru. Fii propriul tău detectiv, lucrează pentru tine, descoperă-te! Să ascultăm de intuiție, este puternică acum și nu da greș niciodată. Corpul este mesagerul. Ce spune corpul tău?

Oriunde apare scorpionul într-o harta astrologică este locul în care completăm lucrurile și putem primi un bonus, o răsplată, ieșim din închisoare, ieșim în lumină. Dar pentru asta trebuie să ne acceptăm și iubim și temerile, fricile,  așa ele își vor diminua stăpânirea asupra noastră, așa ne aducem aminte că suntem mai puternici decât orice problemă sau obstacol care ne iese în cale. Să renunțăm la gândirea negativă, la frică, să ne legăm doar de bine, doar de ceea ce funcționează bine.

©Lucy Campbell

Este o lună nouă extrem de emoțională deoarece Scorpionul vrea să purifice și să elibereze emoțiile toxice, să elibereze iluziile și poveștile pe care le transportăm cu noi și care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim cu adevărat. Semnele de apă sunt întotdeauna un timp de vindecare emoțională profundă. Ne determină să curățăm emoțiile toxice pentru a face loc unor experiențe noi.

Scorpionul reglementează, de asemenea, probleme legate de viață, moarte, transformare, intimitate, relații, distrugere, reînnoire și regenerare. Iar Luna Nouă în Scorpion amplifică situațiile de criză, deciziile de viață și de moarte, serviciile de urgență, transformările profunde, renașterea din propria cenușă (reînvie mitul păsării Phoenix). În același timp, această Luna Nouă  în Scorpion ne ajută în orice circumstanță care necesită reconstrucție, reînnoire și reformă, răsplătește răbdarea, capacitatea noastră de a face față încercărilor și testelor vieții, refuzul de a admite înfrângerea, biruința asupra planurilor otrăvitoare ale unora care vor să ne manipuleze, controleze.

“Puterea“ este o temă importantă a acestei lunații în Scorpion, este cel mai bun moment pentru a recunoaște tot ceea ce ne împiedică să ajungem la adevărata noastră putere. Ce parte din noi înșine o negăm, o suprimăm? Cu cât putem fi mai sinceri cu noi înșine în acest moment, cu atât avem șansa să facem un salt mare înainte. Cea mai mare provocare adusă de această lunație în Scorpion este să învățăm să ne folosim corect puterea, să “ucidem“ ceva din comportamentul nostru astfel încât să fim mai liberi și mai împuterniciți.

Urmează o perioada de 28 de zile care ne poate ajută să scăpăm de tot ceea ce nu mai avem nevoie: material, emoțional, karma, orice altceva care ne ține blocați.

Cum Scorpionul este și stăpânul ranchiunii, această lunație induce asupra noastră o energie propice vindecării acesteia.

Procesul morții sugerat de semnul Scorpion nu este neapărat legat de moartea fizică, ci de moartea sinelui inferior și învierea sinelui superior, de capacitatea de a ierta necondiționat și de a recunoaște originea divină a tuturor oamenilor.

A venit timpul să învățăm că  “tot ce avem nevoie este deja în noi” este un adevăr spiritual profund.

Continuarea, aici

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Experiența covid, varianta personală

Luna Nouă în Balanță – drumul este plin de dezvăluiri din trecut, de greutăți, situații de viață încordate, conflicte și frici imense

În viața asta, adevărata bucurie o simți după o mare durere

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro