Luna Nouă în Vărsător, 4 Februarie 2019. Inspirație de zile mari!

3 February 2019

În data de 4 Februarie, ora 23:03, Luna întâlnește Soarele în Vărsător, semn în care se află acum și Mercur, formând aspectul de Luna nouă. Cele două lumînării activează casa a 4- a astrologică în harta momentului, Ascendentul fiind în Balanță.

Putem vorbi de o etapă semnificativă, în care avem șansa și contextul astral ideal pentru a schimbă fundamental direcția, pentru a ne împrospăta mintea, viziunea și viață. Avem inspirație cât cuprinde și, în mod repetat, ne vom uimi pe noi înșine cu ideile, soluțiile, abordările noi descoperite și luate în considerare.

Luna Nouă varsator

sură foto: redbubble.com

Este o energie a începutului, a creativității, originalității și noutății. Fanionul este ridicat și tot ce avem de făcut este să-l vedem și să pornim la drum. Pentru că acum se deschide o nouă cale pentru noi, avem la dispoziție oportunitatea de a ne reconsidera o serie de alegeri, aspirații și dorințe. Ca și când suntem pe de o parte la momentul bilanțului și la un final de drum, iar pe de altă parte, ne aflăm în fața unei uși deschise, o ușă care face trecerea către un spațiu mult mai larg decât ce am cunoscut până acum. Un spațiu plin de posibilități pe care nu le-am văzut, nu le-am știut, nici măcar nu ni le-am imaginat.

Începem să vedem posibilități noi, începem să ne uităm în direcții noi. Și să credem că e posibil cu adevărat să schimbăm tot ceea ce dorim în viață noastră și să împlinim ceea ce inima noastră cheamă la experiență.

Energia Vărsătorului ne ajută să privim cu mai multă detașare și seninătate la viață noastră, să facem alegeri dincolo de emoții și, mai ales, să închidem niște capitole trecute, să le înțelegem altfel, să ajungem la o anumite înțelepciune pe care nu am avut-o înainte. Suntem sprijiniți să vedem imaginea de ansamblu, să privim unele experiențe trecute prin alte lentile, să extragem din acestea doar ceea ce ne folosește pentru a merge mai departe și să eliberăm ceea ce nu mai servește noii filozofii și viziuni de viață.

În urmă atâtor transformări și conștientizări pe care le-am avut, majoritatea dintre noi, cu precădere în ultimele luni, în urma atâtor experiențe care au clătinat în noi convingeri și credințe, mesajul acestei Luni noi este: „acum ești gata pentru noua ta creație, pentru noua ta viață”.

Acum, e necesar să fim îndrăzneți, să cerem ce vrem, să privim dincolo de ce credeam că e posibil până acum. Și, mai ales, să avem încredere în ce simțim, în intuiția noastră, în mesajele care ne vin chiar de la ființa infinită care suntem. Să ne întrebăm ce vrem, ce nu (mai) vrem, ce altceva e posibil? Să recunoaștem adevărul interior și să-l urmăm.

(…)

Așadar, Luna nouă este acum și despre ascultare. Despre atenție. Despre alegeri conștiente, lucide, adecvate, care ne duc la nivelul următor viață.

Nicoleta Svârlefus

Citește articolul întreg aici.Citiţi şi

APEL: Tineri artiști, căutăm bunici care să ne învețe pasiunile lor

Frica de Dumnezeu

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro