Mai ușor fac un milion de euro

22 April 2014

AiméeLong distance call.

Acelaşi din fiecare seară. Aproape. La capătul firului, prietena mea cea mai bună.

Mă descarc.

Fostul meu soţ s-a mutat singur. De acasă a plecat acum trei ani. Parcă a fost ieri. Şi-a luat o zi de concediu şi şi-a facut bagajele. Copiii erau la gradiniţă şi eu la birou. Acasă doar mama mea, victorioasă. În sfârşit ghimpele fusese respins de corpul sănătos, în viziunea ei.

Trei ani a stat în casa unei mătusi, în Pipera. Familie mare, casă mare, zarvă multă bine venită. Acum se mută, în sfârșit, singur, într-o garsonieră superbă în centrul Bucureştiului.

După divorţ ne-am mai văzut, cu pauze, dar ne-am văzut. Niciunul nu a avut o relaţie stabilă, aşa că ne-am ostoit dorul de îmbratişări unul în braţele celuilalt. Am mers şi la concerte… Ne-am petrecut şi sărbătorile împreună cu copiii. Nu ştiu ce înteleg ei din toată despărţirea, dar cu siguranţă le-a plăcut să ne vadă împreună, pe noi şi pe bunici, chiar dacă nici aştia din urmă nu prea înțeleg forma noastra de despărţire. Dar o acceptă.

singura

Aseară a fost prima lui noapte în casă nouă. Şi a mea, printre puţinele de nesomn. Asta pentru că mi-am dat seama că, în scurt timp îşi va face o relaţie. Normal, de altfel. Doar că pe mine nu mă văd într-una.

Şi aşa mă lamentam la telefon… Tu-ţi dai seama câte calităţi trebuie să aibă jumătatea pe care o caut de o viaţă? Să aibă un caracter frumos, să fie curat, să aibă mâini frumoase, şi urechi, şi dinti, şi… Să-l placă și copiii, şi mama, şi restul familiei – inclusiv Bogdan -, şi restul… Puah! Câte şi mai câte!

La capătul firului stă optimismul în picioare… Şi? Totul este să nu disperi, sigur îl vei găsi!

Mda, mai uşor este să fac un milion de euro, am răspuns eu.

Răspunsul a fost realist şi pragmatic… Mai bine te concentrezi să faci un milion de euro atunci, lasă căutarea jumătăţii. Într-un milion de euro intră câte jumătăţi vrei!Citiţi şi

Nu cred așa ceva!

Poate și tu ai nevoie de tratament cu pastile de „Nu-mi pasă” de 1000 mg

Reacție la Macarena (Erika Isac)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. oana radeanu / 23 April 2014 10:01

    Excelent !!!!!!!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro