Mamă și fiică, modele pentru o zi – proiect de frumusețe marca Keune

Catchy

1 June 2015

Ai fată și nu știi când au trecut anii de când îi împleteai codițele pentru clasa I și până la ultima oară – era într-a X-a? – când te-a mai lăsat să-ți dai cu părerea despre culoarea ori lungimea părului pieptănat de atâtea sute de ori… Dar a crescut, sunteți cele mai bune prietene și uite, când vi s-a propus să participați la un proiect ce făcea legătura între generații, n-a zis nu. Și ați fost modele pentru o zi, ați stat pe scenă, vi s-a aranjat părul, ați fost machiate și îmbrăcate de oameni pricepuți și fotografiile vă arată în toată frumusețea voastră fără de sfârșit…  Când au trecut anii, cum au trecut oare de nu prea se vede că sunteți mamă și fiică, ci mai degrabă surori?… 🙂

177

Caravana Endless Beauty by Keune a început la Constanța pe 16 martie, a trecut prin Pitești, Bacău și Timișoara, urmează Suceava, Galați, Târgu Mureș și Brașov, și se va încheia pe 2 noiembrie la Iași.

Secretul nu este de fapt așa un secret. Cine nu știe că o femeie îngrijită pare mai tânără, este mai frumoasă și, deci, mai fericită? Soluțiile pe care le propune Keune coaforilor din saloanele lor pentru a ilustra conceptul sunt simple, moderne, sigure, nu costă o avere și au în vedere adecvarea la cerințele, dar și la nehotărârile unei clientele diverse. Știm cu toate cât de sensibil este subiectul vopsirii părului… 🙂

Echipa Keune itinerantă este formată din oameni recunoscuți pentru expertiza, creativitatea și talentul lor: Cristina Roșca – brand educator, moldoveanca Victoria Schimbător – hairstylist și designer coafor, Cătălin Lungu – trend-setter și omul care a adus tehnica Sassoon în Romania.

Și acum, provocarea! 

Caravana va ajunge după următorul program în cele cinci orașe rămase:

– Suceava, 8 iunie

– Galați, 22 iunie

– Târgu Mureș, 21 Septembrie

– Brașov – se va anunța în timp util.

– Iași – 2 noiembrie.

Despre procedura de selecție

Se caută doamne și domnișoare, preferabil mame și fiice, înălțime peste 1.60, măsura 38-42, cu părul mediu sau lung, orice culoare mai puțin șaten închis sau negru, dispuse să ilustreze conceptul Keune – frumusețea nu are vârstă. Doritoarele se pot înscrie aici sau pe pagina de facebook Keune Romania. Iar dacă nu ești din orașul aflat pe traseul caravanei și totuși vrei să participi, scrie-le organizatorilor un mesaj. Toate cheltuielile vor fi acoperite de ei. Îndrăznește să faci schimbarea pe care ți-o dorești cu cei mai buni!

Despre Keune

Keune Haircosmetics este unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Înființată în 1922, firma olandeză ajunge azi să exporte produsele sale exclusiv profesionale în peste 80 de țări din întreaga lume. Misiunea Keune este aceea de a oferi produse și servicii de înaltă calitate, dedicate profesioniștilor și clienților lor. Trebuie să știți că soluția de permanent, fixativul non aerosol și gelul de păr sunt invenții marca Keune.

Foto: Vadim Putregai, rochii – Cristina Cernei, pantofi – Cristina Bacio, make-up – Neli CovashCitiţi şi

O femeie este neputincioasă doar până i se usucă oja

În spatele unei femei supărate stă un bărbat care habar nu are cu ce a greşit.

Nu dimensiunea, ci frecvenţa contează!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,672 views

Your tuppence

 1. Brinzei Livia Elena / 5 June 2015 12:27

  Vreau sa particip !!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro