Mănânci din FARFURII mici ALBASTRE şi slăbeşti

25 February 2011

Asta susţine Katie Jane, după un experiment făcut timp de o săptămână, împreună cu tatăl său, profesorul american Paul Goldin.

Au pornit de la faptul că albastrul este o culoare care blochează apetitul, şi, cum nu există alte alimente albastre în afară de afine, au folosit un colorant alimentar pentru toată hrana. Rezultatul? Amândoi au slăbit. Pentru că, fără să-şi propună asta, au mâncat mai puţin, doar atât cât era nevoie pentru supravieţuire.

Prima concluzie a fost una foarte simplă: mâncăm mai mult decât am avea nevoie şi pentru că mâncarea arată în general apetisant. Dar cum nu ne putem colora toată hrana în albastru, fiindcă oricât de liniştitoare ar fi culoarea aceasta, cred că am face depresie în cele din urmă, cel mai simplu ar fi să mâncăm din farfurii albastre. Iar dacă acestea mai sunt şi mici, le putem umple şi goli liniştite, aşa cum am fost învăţate de mici, păcălind totodată şi creierul care nu interprează favorabil o farfurie mare, dar plină numai pe jumătate.

Merită încercat. Cât poate costa un set de farfurii albastre? 🙂Citiţi şi

Adele, primul interviu după cinci ani: iată adevărul despre mine!

Adele minus 44 kg

E foarte greu şi să te îngraşi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro