Marea lecție adusă de Luna plină în Gemeni, 12 decembrie, ora 7:12

10 December 2019

 O Lună Plină este un limbaj al legii Karmei: culegem ce am semănat.

În acest moment, Luna în Gemeni pe gradul 19:52 se află în opoziție cu Soarele pe gradul 19:52 Săgetător, este o Luna strălucitoare, puternică, magică, toate activitățile ajung la momentul culesului. Acum, ideile, documentele, angajamentele, afacerile, șmecheriile (Gemeni) din trecut (iunie 2019) sunt luminate în totalitatea lor de un adevăr (Săgetător) divin.

Citiți și Horoscopul lunii decembrie 2019

Astrologic vorbind, faza de Lună Plină este un aspect provocator ce are drept scop final armonizarea, echilibrarea vieții noastre. Chiar dacă cele două semne Gemeni-Săgetător sunt opuse, ele au în comun aceeași calitate – ele sunt semne mutabile, mereu în mișcare, mereu schimbătoare. Semnul Gemeni este un semn de aer, iar Săgetătorul un semn de foc, dar ambele sunt pozitive, masculine, curioase, oarecum sociale și preocupate de comunicare și studii, evoluție personală și creștere spirituală.

Dacă semnul Gemeni este despre interesele pe termen scurt, despre cuvinte, limbaj, idei de dragul ideilor, opinii care aduc destule provocări, Săgetătorul este despre mintea superioară, dar adesea naivă și preocupată de fel de fel de filosofii, credințe, informații, cunoștințe. Semnul Gemeni este mesagerul și, ca atare, colectează tot ceea ce este necesar pentru comunicare, inteligență și afaceri. Săgetătorul este o energie ce amplifică dorința de dreptate, adevăr, legalitate, dar și aventură intelectuală, înțelepciune, clarviziune. Săgetătorul merge de mâna cu optimismul care aduce noroc. Săgetătorul marchează timpul din an în care zilele devin mai scurte, iar nopțile sunt cele mai lungi. Mesajul este clar: Săgetătorul se pronunță în cel mai întunecat moment al anului și guvernează adevărul. Acuma găsim adevărul pentru cele mai întunecate și dificile momente ale vieții noastre. Din întuneric vine Lumina. Negativ, Gemenii se pot pierde în detalii, în timp ce Săgetătorii se pot pierde printre nori.

Gemini by Jake Baddeley

Ambele semne vorbesc despre natură mentală a oamenilor, mintea mare trebuie să lucreze cu mintea mică, altfel apar dezechilibre. O Luna Plină este că o partida de șah, fiecare vede mutarea celuilalt, fiecare trage în direcția lui, iar această luna plină amplifică tendința naturală de a fi trași în două direcții prin conflictul dintre logică și credință, dintre adevărul pământesc și adevărul divin. Lecția importantă a acestui moment este găsirea unui echilibru între cele două energii care trag de noi în direcții diferite, să facem diferența dintre ceea ce este util și informațiile care creează conflicte, dintre ceea ce credem și ceea ce contează cu adevărat în viața noastră. Acum primim anumite răspunsuri, acum magia cuvântului este la noi.

(…)

Marea lecție adusă de Luna plină în Gemeni ține de cooperarea cu ceilalți, de grijă față de ceilalți fără a consideră oamenii drept obiecte de care să ne ajutăm. Bârfa, mărturia mincinoasă, trădarea celuilalt pentru fel de fel de câștiguri intelectuale, două fețe, două atitudini diferite față de același om, fapta, sunt iarăși analizate de această lunație.

Cerința acestei lunatii este de a găsi un echilibru între autonomie și dependență de ceilalți, între nevoile personale și nevoile celorlalți. O Luna Plină în Gemeni în casa VII va pune un accent deosebit pe relații, parteneri de viață, asociați, dușmănii pe față, agresivitate, concurență în relații, decizii judecătorești, avocați, judecători, diplomație. Cu Luna Plină în Gemeni în casă VII este cel mai bun moment pentru a vindeca relațiile prin comunicare, iertare, iubire.

Competențele semnului Gemeni țin de comunicare, așa că această Luna Plină ne ajută să clarificăm problemele apărute în viața noastră, în mediul în care trăim, muncim, în relațiile apropiate, în relația cu Dumnezeu. Documentele, actele, sunt tot o formă de comunicare, deci, această lunație poate face lumină în tot ceea ce este nedrept, ascuns, viciat. Gândiți-va înainte de a vorbi, dar cu siguranță vorbiți!

Citiți continuarea aiciCitiţi şi

Lună Plină în Săgetător: o garanție astrală că vom întâlni “o mâna întinsă”

4 decembrie 2021 – Eclipsă totală de soare în Săgetător (Lună Nouă): surprize!

22 august: Luna Plină Albastră în Vărsător – primim a doua șansă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro