Mercedes-Maybach Vision 6

30 August 2016

Mercedes-Maybach a dezvăluit luna acesata conceptul coupé Vision 6, o maşină electrică futuristă, de 738 de cai putere, în care au loc doar două persoane. Trenul de rulare seamănă izbitor cu cel al modelului de serie limitată Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive, cu un cvartet de motoare electrice sincrone hrănite de baterii litiu-ion care produc cei 738 de cai putere prietenoşi cu mediul. Compania promite atingerea vitezei de 100 km/oră în mai puţin de patru secunde, cu o viteză maximă de 250 km/oră şi o autonomie de peste 300 de kilometri între reîncărcări.

Vision Mercedes-Maybach 6, 2016

Maşina are nu mai puţin de şase metri lungime, ceea ce poate părea exagerat de mult pentru o maşină de doar două locuri, însă este o trăsătură tipică Maybach, încă din anii ’20 şi ’30.

Vision Mercedes-Maybach 6, 2016

O astfel de maşină nu putea să nu beneficieze de cele mai avansate sisteme tehnologice, îmbrăcate, cum altfel, într-un design glamuros. Ecran generos, scaune dotate cu numeroase butoane şi senzori care înregistrează inclusiv culorile ţinutei pasagerului, intensitatea luminii şi temperatura ambientală, cu scopul precis de a armoniza interiorul maşinii cu pasagerii săi.

Vision Mercedes-Maybach 6, 2016

Dacă însă maşina – care numai ieftină nu va fi – o să intre în producţie de serie, rămâne de văzut.Citiţi şi

Bertha Benz: „Plec la mama!” Așa a început istoria automobilului

Mercedes 250 GLA, mașina care își alege șoferul

De astăzi uit că am fundul mare, că am dinții strâmbi, că…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
586 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro