Sunt femeie și-mi plac mașinile. Puternice

17 August 2023

Într-o lume în continuă schimbare, stereotipurile de gen se prăbușesc treptat, făcând loc unei societăți mai deschise și mai libere. Cu toate acestea, încă mai există domenii în care stereotipurile se întrețin și persistă. Una dintre acestea este pasiunea pentru mașini, adesea considerată o afecțiune tipic masculină. Dar să ne întrebăm: este într-adevăr așa? Sunt femeie și-mi plac mașinile, și da, totul este în regulă.

Mașinile nu au gen, așa că nici pasiunea pentru ele nu ar trebui să țină cont de gen. Ca femeie care își adoră mașina, mă simt uneori privită într-un mod ciudat sau mirat, ca și cum ar fi ceva neobișnuit pentru cineva de gen feminin să fie interesat de subiecte tehnice sau automobilistice. Dar de ce ar trebui să fie așa?

Istoria a arătat că femeile au avut întotdeauna un rol semnificativ în industria auto, fie că vorbim de cele care au contribuit la dezvoltarea primelor automobile sau de cele care au strălucit în competițiile specifice. De-a lungul anilor, femeile au demonstrat că au cunoștințele și pasiunea necesare pentru a aprecia și a conduce mașini la fel de bine ca oricare altcineva.

Pentru mine, pasiunea pentru mașini nu se rezumă doar la a le conduce. Este despre înțelegerea funcționării lor, despre frumusețea ingineriei, despre capacitatea de a aprecia linia unei mașini bine desenate sau sunetul unui motor puternic. Îmi place să învăț despre tehnologiile noi, despre evoluția industriei și despre cum mașinile pot deveni tot mai eficiente și mai ecologice. Conduc acum un mercedes glc hibrid, un SUV compact, o demonstrație clară a capacității Mercedes de a combina utilitatea unui SUV cu rafinamentul unei mașini de lux. Cu linii fluide și un aspect modern, GLC mi-a adus un echilibru perfect între stil și funcționalitate.

Și ca să înțelegeți cât de pasionată sunt, aș schimba câteodată mașina pe care o conduc acum cu un alt g-class, supranumit „G-Wagon”, un adevărat titlu nobiliar în lumea SUV-urilor.

Cu o istorie ce se întinde pe mai bine de patru decenii, G-Class a devenit un simbol al puterii și rafinamentului. Cu o caroserie boxy și o construcție solidă de tip body-on-frame, această mașină nu se ascunde sub niciun fel de artificii stilistice. Este pur și simplu o expresie perfectă a performanței și durabilității.

Vă uimește alegerea mea? N-ar trebui. Doar că, spre deosebire de anumiți bărbați, nu aș conduce-o ca să demonstrez ceva. Ce am avut de demonstrat în viață am făcut-o deja fără extensii mecanice de personalitate, fără artificii. Aș conduce-o pentru alte pasiuni, pentru alte drumuri.

Afinitatea mea pentru mașini puternice nu mă face mai puțin feminină, nici vorbă. Conduc cu mănuși. 🙂 Și mereu am în mașină o pereche de stiletto, pregătită să fiu o apariție dacă e cazul. Pentru că, nu știu cum să vă spun, dacă e cazul, când cobor, nimeni nu mai observă mașina. Sunt femeia cu numeroase și variate interese și calități, iar mașinile pe care le aleg mă servesc ireproșabil. Nu mă îndepărtează de domeniile care mă provoacă și mă stimulează intelectual, ci sunt tocmai mijlocul cu care ajung la ceea ce mă atrage în stilul dorit de mine: elegant, rapid, sigur. Citiţi şi

SUV Fest. Testezi și te distrezi!

De ce este Dacia Duster cel mai bine vândut SUV din Europa?

Noul Renault Captur – Ce se întâmplă cu cel mai bine vândut SUV mic?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro