Moon Dance – wow, simply wow!

22 February 2016

Guvernează noaptea, iar marea i se supune voinţei. Stăpână a capriciilor feminine şi a iubirilor împlinite, chiar dacă legenda spune că frumosul său iubit Endymion a preferat să doarmă veşnic pentru a-şi asigura tinereţea. Revoltător, aş spune, o femeie îşi păstrează tinereţea tocmai dăruind-o şi dăruindu-se iubirii, într-un dans nesfârşit al dorurilor, cu o coregrafie delicată, în armonie cu ritmul pulsului. Dar, la urma urmei şi zeiţa Lunii, Selene, este tot femeie. Se povesteşte că, tânără, cu tenul alb, hălăduiește în cerurile nopţii cu o caleașcă de argint, trasă de doi cai. Iar călătoria ei începe numai după o baie în mare. O legendă, ar spune unii. Poate, dar o mică parte a ei, aceea în care vibrează viu misterul şi întunericul, strălucirea şi atracţia contrastelor (precum lemnul şi tuberoza) s-a replămădit în noua franganţă a Colecţiei de Lux a brandului Juliette Has A Gun, Moon Dance.

femeie parfum

armă de seducţie pentru orice femeie. Selene însăşi, flatată de compliment, ar fi renunţat la ritualul băii în mare şi s-ar fi lăsat învăluită de fascinantul violet al parfumului Moon Dance. În fond, viaţa este prea scurtă, iar aromele prea multe. Combinaţiile lor – infinite. Însă parfumuri – câteva. Iar Moon Dance face parte dintre cele care intrigă, căci alegând-o pe Juliette cea înarmată, orice Romeo va capitula în faţa misterului său, născut din mireasma florilor în noapte – glacială şi tandră, în acelaşi timp.

Parfumul – liant al dragostei, căci ce rost ar mai avea el într-o lume lipsită de emoţie? Ce rost ar mai avea luna, într-o lume fără poezie? Ce rost am mai avea, de fapt, noi? Gândul ăsta înfioară fiinţa… Hrăneşte-o cu poveşti, cu vocabule şi arome ca să-i trezeşti simţurile ce-o leagă de viaţă, de sine şi de oameni. Să-i aduci aminte că nu poate fi fără verbul a iubi şi că îşi trage seva din aura utopică a lunii, din expansiunea solară, din contrastante şi rafinamente, mai ales dacă sunt sublimate şi încapsulate.  În esenţe provocatoare. Tentante, Periculoase. Într-o compoziţie magnetică cu note florale – bergamotă la prima atingere, tuberoză, trandafir şi violetă în preaplinul său şi patchouli pe nota persistentă de final, se construieşte o fascinantă istorie olfactivă a dorinţei, a pasiunii, a preaplinului.

Femeie, trezeşte zeiţa din tine! Lumea se învârte în jurul tău, precum Luna în jurul Pământului. Nu contează ce vârstă ai sau ce experienţe îţi reflectă chipul, eşti vedetă în dansul vieţii, iar dansul lunii îţi este dedicat.

Moon Dance

Parfumul Juliette Has a Gun Moon Dance, lansat în 2014, este disponibil în flacoane de 75 ml în parfumeria Beautik, la un preț de 1290 lei.Citiţi şi

Iubiri de sâmbătă până-ntr-o duminică viitoare

Nu cred așa ceva!

Scrisorile de odinioară

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro