Motivul real pentru care William s-a căsătorit cu Kate

30 August 2011

Ei, bine, hotărârea cuplului regal de a susţine economia britanică i-a împins pe cei doi la altar. Şi eu care credeam că pentru a mai împrospăta sângele albastru… Dar cum ar fi putut ajuta William şi Kate economia căsătorindu-se? Prin acordul dat pentru producerea şi comercializarea păpuşilor cu chipurile lor.

Dar păpuşile care au apărut pe piaţă înainte şi după nuntă sunt cel puţin ciudate. În toate variantele păpuşa Kate arată groaznic: cu un cap cât torsul, cu o expresie cam tâmpă pe chip şi îmbrăcată nu prea grozav. Nici păpuşa William nu arată prea bine, având o privire de om cu minţile rătăcite. Sigur e că ideea de a ajuta antreprenorii să câştige un ban din păpuşi care să amintească de nunta regală o fi fost una generoasă, dar ce-a ieşit sigur nu e ceea ce şi-au dorit cei doi. Chiar mă întreb ce vânzări au putut avea comercianţii?Citiţi şi

Ce poate face bucuria din om

Nu, nu e nunta noastră

20 de curiozităţi legate de nunta regală

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Oana / 30 August 2011 18:08

    Sunt odioase! Sa am banii, le-as cumpara pe toate, macar sa nu mai existe pe rafturi!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro