Mulțumesc, 2023!

29 December 2023

Mă uit în urma mea, la anul care va trece imediat. Mă uit și văd un traseu plin de curbe ascuțite și vârfuri înalte, o călătorie care a transformat durerea în înțelepciune și incertitudinea într-un dans al încrederii.

Fiecare pas făcut pe acest drum a fost o lecție prețioasă, o poveste a creșterii personale învăluită în razele unui soare nou.

Mulțumesc, 2023! Mulțumesc pentru un an cu atât de mult lecții!

Mulțumesc pentru că mi-ai arătat răbdarea ca pe o artă. Așteptarea mi-a devenit un prieten de nădejde și m-a îndrumat să înțeleg că unele roade nu se culeg atât de repede pe cât mi-aș dori. Vântul m-a purtat spre destinații total neașteptate, iar eu am învățat să savurez călătoria, indiferent de cât de încâlcită ar fi fost.

Mulțumesc că mi-ai deschis ochii către povestea fiecăruia. Mi-ai arătat că, în spatele fiecărui zâmbet sau lacrimă, există o lume întreagă de trăiri și lupte. Compasiunea mi-a devenit coloană sonoră și a transformat fiecare relație a mea, de orice natură, într-un dans de înțelegere și susținere necondiționată.

Mulțumesc că m-ai ajutat să-mi duc suferința cu demnitate și putere și că atunci când spuneam că nu mai pot, m-ai dus către locuri și oameni de unde mi-am putut găsi o rază de lumină.

Mulțumesc că mi-ai făcut curățenie în viață, chiar dacă a trebuit să plătesc un preț. Selecția naturală a funcționat și de data asta, iar eu am avut ochii deschiși să o văd, fără să-mi pun întrebări cu răspunsuri de care nu aș fi avut nevoie.

Mulțumesc pentru durerea despărțirii. Știu că e o doar o altă lecție pe care trebuia să încep să o învăț. A iubirii de sine și a iertării. Mai e mult până departe, dar tot tu, 2023, mi-ai adus în față redescoperirea.

Mulțumesc pentru cum ai unit două drumuri întortocheate și pentru cum ai făcut să se întâlnească în același punct, același colț.

Mulțumesc pentru fiecare pas făcut care m-a învățat să-mi acord timp, să-mi ascult inima și să mă iubesc fără rezerve. Nu ca un act de egoism, ci ca o necesitate pentru pentru evoluția, creșterea și strălucirea mea.

Muțumesc pentru tot valul de anxietate. Doar așa am putut vedea de unde trebuie să plec și de cine nu am nevoie.

Mulțumesc pentru lacrimi. Le-am impărțit cu rugăciunile mele și le-am transformat în dorințe și speranțe.

Mulțumesc, 2023! Ai fost cel mai greu an din viața mea, dar cu cele mai multe lecții.

Acum, astăzi, nu aș schimba nimic. Știu că trebuia să ajung aici.

2024, fii mai blând cu mine. Înclină tu balanța.

Guest post by Geolina

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Jurnal de Arizona – Femeia care îmbrățișează cactușii

Nu-i pedepsi pe cei care te iubesc din cauza celor care nu te iubesc

De ce sunt singură la aproape 40 de ani? Pentru că îmi permit!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro