Nimeni nu întârzie. Nimic nu este devreme. Suntem doar la timp

24 February 2020

“Cineva, în 46 de ani, încă nu și-a absolvit facultatea, deoarece i s-au născut copiii, iar mama îi era bătrână și poate că bolnavă.

Cineva a absolvit facultatea la 22 de ani, însă a căutat trei ani un loc de muncă.

Cineva a rupt pământul și a devenit director de succes la 25 de ani, dar a murit la 50 de ani.

Cineva a devenit director la 50 de ani, dar a murit la 90 de ani.

Cineva este încă singur la vârsta de 49 de ani, în timp ce altul are deja o familie și copii la 26 de ani și acum se pregătește pentru un divorț…

Macron a devenit președinte la 39 de ani, iar Robert Mugabe doar la 63 de ani. Schumacher a devenit campion la 25 de ani, iar Nino Farino a câștigat prima sa cursă la 44 de ani. Warren Buffett a devenit miliardar la 56 de ani, iar Zuckerberg la 23 de ani. Kylie Jenner a devenit cea mai tânără fată miliardară la 21 de ani, lăsând mult în urmă tinerii miliardari bărbați. Celebrul irlandez Arthur Guinness a avut 21 de copii până la 56 de ani, iar George Clooney a devenit pentru prima dată tată la 55 de ani.

Fiecare, în această lume, își are propria cursă, pe propriul drum, în timpul său. Totul este polivalent și ambiguu.
Timpul este diferența.

Totul în lume funcționează pe baza fusului orar propriu. Prietenii te-ar putea întrece și, fiind mult în fața ta, se bucură… dar, în același timp, firesc, cineva poate fi în urmă. Acest lucru este natural. Fiecare are propria distanță în fusul său orar. Nu invidiați, nu comparați, ei sunt în zona lor de timp, iar noi în zona noastră.

Viața este un moment, constă din acțiune, dar și din așteptările unui eveniment. Deci relaxați-vă și bucurați-vă! Nimeni nu întârzie. Nimic nu este devreme. Suntem doar la timp…”

Un text fără autor care circulă pe internet. Pentru mesajul pozitiv pe care îl transmite, l-am preluat și noi. Dacă din întâmplare cunoașteți autorul, v-am fi recunoscători să-i putem face dreptate. 🙂 Citiţi şi

Unirea la români

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

De optzeci de ori Joan Baez

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro