Noua colecţie Triumph – Toamnă/ Iarnă 2019

24 September 2019

O imagine de arhivă din 1970 cu o femeie elegantă ce îşi privea reflexia în oglindă, a servit ca inspiraţie pentru colecţia Toamnă/ Iarnă 2019 de la Triumph. (n-am găsit acea imagine, da nu e greu să ne-o imaginăm…)

Colecţia este creată în jurul familiei Amourette, cea mai bine vândută a companiei producătoare de lenjerie. Două noi culori pentru Amourette Charm complimentează continuitatea stilului, adăugând un plus de modernism pieselor din dantelă. De asemenea, adăugarea în colecţie a două designuri fără dantelă aduc Amourette într-o nouă eră, iar colecţia Body Make-Up Soft Touch, lansată la începutul acestui an şi transformată cu două palete tomnatice subtile, rămâne o mărturie a aspiraţiei brandului către crearea celor mai confortabile piese.

Misiunea Triumph este aceea de a realiza piese care urmează cât mai natural linia corpului, dar care oferă în acelaşi timp suportul de care femeile au nevoie. Paleta sezonală de culori conţine tonuri care amintesc de trecut, dar şi unele futuriste, cu delicate inserţii metalice strălucitoare.

Modern Classics

În colecţia Toamnă/ Iarnă 2019, Triumph prezintă noua generaţie Amourette Charm, cu piese lejere, delicate şi invizibile sub haine. Acestea au un design floral, dar şi finisaje deosebite.

Piesa de rezistenţă a sezonului e senzuala serie Amourette Charm Xmas, creată din fir lung căptuşit sau cu high apex din dantelă, fără fir. Ambele opţiuni sunt perfecte pentru a complete look-ul festiv.

Atemporal şi sofisticat, Modern Finesse este un sutien căptuşit cu legături brodate elegante. Cupele uşoare şi spaţioase includ un fir flexi wire 3D, care oferă confort optim şi suport. Un chilot Tai realizat din microfibre şi care este decorat cu inserţii brodate completează aspectul elegant.

Iconicul Amourette 300 este un seducător sutien din dantelă cu fir. Acest set de lenjerie, asortat cu câteva piese de purtat acasă precum un halat din flanel moale, reprezintă cea mai importantă creaţie în materie de confort.

Shapewear

Colecţia Toamnă/ Iarnă 2019 conţine şi piese dedicate femeilor care vor să îşi pună cât mai bine trupul în valoare. Gama Shapewear se concentrează pe seria True Shape Sensation, care vine cu un nou sutien cu fir, căptuşit, la care se adaugă tehnologia 4D, mai spaţioasă, cu margini strâmte şi un fir ce poate fi ajustat pentru a se potrivi perfect pe corp. De asemenea, din serie face parte şi un sutien cu o curea laterală, ce creează efectul de push-in.

Colecţia de sezon a Triumph mai conţine şi serii precum Fantasy spotlight, Palm Spotlight ori Beauty-full Darling, dedicate atât femeilor care vor să atragă asupra lor luminile reflectoarelor, cât şi celor aflate în căutarea unui sutien cu cupe confortabile, însă fără a face rabat de la eleganţă.Citiţi şi

Lenjeria intimă a reginei și vechi tradiții. Știați despre aceste lucruri?

Cea mai eficientă modalitate de a spăla hainele de mână

Iubire, minciuni și magie…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro