Noutăți #CHANELSKINCARE – BLUE SERUM

6 December 2016

#BLUESERUM este serul cu ajutorul căruia începi ritualul zilnic de frumuseţe. Secretul lui? Ingredientele nutritive (cafea verde din Costa Rica, măsline din Sardinia şi lentiscus din Grecia) din aşa numitele „blue zones”, acolo unde populaţia este caracterizată de o excepţională longevitate influenţată de patru factori principali: o dietă sănătoasă şi echilibrată, activităţi fizice regulate, o gestionare optimă a stresului şi o structură socială bazată pe apropiere şi încredere.

blue serum

Pentru mai bine de 20 de ani, CHANEL a însoţit femeile în minunata călătorie a vieţii lor, creând subtile legături între mediul înconjurător, stilul şi frumuseţea lor. „Viziunea holistică asupra frumuseţii” este un concept nou la care au condus cercetăile CHANEL în ceea ce priveşte procesul de îmbătrânire.

blue serum chanel

Astăzi, total contrar tradiţionalului „anti-aging”, laboratoarele CHANEL explorează alt mod prin care femeile se îngrijesc – longevitatea. Este un mod activ de abordare a unei frumuseţi durabile şi prelungite în timp, în condiţiile păstrării adevăratei identităţi atât interioare, cât şi exterioare.

beneficii 2

Puterea naturii, în combinaţie cu tehnologiile de avangardă au creat substanţe active pure şi puternice menite să îmbunătăţească longevitatea pielii, dar să-i şi activeze tinereţea. Aplicare după aplicare, aceasta capătă o înfăţişare tânără şi mai sănătoasă, mai catifelată şi mai fermă.

beneficii

Blue Serum este gândit ca un produs universal de îngrijire a pielii. Nu este destinat „combaterii” îmbătrânirii, ci, mai degrabă, creării unei stări de bine, cu o nouă abordare a conceptului de tinereţe a pielii. Femeile devin factori activi ai propriei frumuseţi.

Este compatibil cu orice line de îngrijire a pielii.Citiţi şi

Ce se întâmplă cu voi după 33 de ani?

Când timpul nu ține seama de noi

FARMECul discret al bunătății

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
511 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro