Noutăți de la Guerlain – serumul care face două minuni

11 September 2018

ABEILLE ROYALE DOUBLE R SERUM – putere de regenerare și reparare

Cu ajutorul tehnicilor celor mai noi și al puterii produselor apicole, Guerlain lansează acest produs cheie menit să aducă două beneficii esențiale pentru o piele frumoasă și sănătoasă: efectul de peeling & efectul de lifting.

QS20180730115935_917

Ingredientele de bază provin din sălbatica și nepoluata insulă franceză Ouessant, care se bucură de un ecosistem unic în lume. Specii de plante variate și rare, care cresc într-un rai fără pesticide sau  alți poluanți, oferă albinei negre nectarul cel mai pur.

Ce înseamnă reînnoirea celulară?

În mod normal, ciclul de reînnoire al celulelor se desfășoară pe parcursul a 28 de zile, însă odată cu înaintarea în vârstă, acest ritm este alterat, fiind mult încetinit și putând astfel ajunge la 80 de zile. Drept urmare, celulele moarte se acumulează, pielea se îngroașă, își pierde luminozitatea și devină ternă, aspră, cu zone variabile de uscăciune.

guerlain_ABRO18-810_RGB

ABEILLE ROYALE DOUBLE R serum reunește tehnologia SOFT-PEEL (RENEW) & REPAIR

Tehnologia SOFT-PEEL are la baza un mix de trei tipuri de acizi (citrici, lactici și glicoli) ce permit o acțiune precisă de eliminare a celulelor moarte de la suprafață epidermei. Astfel, tenul devine mai luminos, ridurile sunt diminuate și porii – micșorați.

Tehnologia de REPARARE beneficiază de puterea de vindecare a mierii albinei negre, a lăptișorului de matcă și a mierii corsicane ce stimulează autorepararea pielii la toate nivelurile cheie, de la suprafață până în adâncime.

guerlain_ABRO18-806_CMJN

Ce trebuie să mai știi

  • serumul se poate folosi și în sezonul cald, formula nu este fotosensibilizantă;
  • curățarea dermatologică a pielii poate fi agresivă uneori, iar descuamarea – semnificativă, dar poți folosi serumul Abeille Royale Double R în continuare, acesta menținând rezultatului dermatologic simultan cu producerea efectului de lifting;
  • flaconul conține cele două formule în spații separat deoarece produsele apicole și acizii sunt materii prime complexe și puternice care nu coexistă bine împreună; pentru a beneficia de toată puterea acestor ingrediente excepționale, s-a optat pentru varianta combinării lor doar în momentul aplicării serumului.

Produsul s-a lansat în magazine la începutul lunii septembrie.

Preț recomandat – 664 lei.

Despre alte produse din gama Abeille Royale am mai scris aici. (click!)Citiţi şi

Tiffany nu mai e american

Chanel Sublimage: demachiere plăcută!

Angelina Jolie, două zile în Paris

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro