Nu, honey, f*te-o pe mă-ta, block și adio!

20 May 2017

Bărbații cu care ies mă duc pe culmi, mă demoralizează, mă divinizează sau îmi transmit subtil că pot mai mult. După o relație toxică de patru ani, am trăit o frumoasă poveste timp de doi ani care s-a încheiat amiabil. Suntem chiar buni prieteni. Ne vedem la cafele și povestim ce-am mai găsit în lume. Dar să trecem la timpul prezent.

Fiind singură de-o vreme bună, mă afund tot mai mult în muncă, ceea ce mă satisface, dar este bine oare să-mi irosesc tinerețea și frumusețea așa? Aș răspunde “da”, pentru că am pretenții și nu fac compromisuri, dar sinceră să fiu… am nevoie de trăiri.

Desigur, abordările nu lipsesc niciodată, dar cine merită măcar un “seen”? Oh….prea puțini! Mă consider prea bună (superioară) și am o explicație: muncesc din greu la o vârstă la care fetele nu fac mai mult decât să meargă la facultate, dar eu merg și acolo, ocup un post de conducere, îmi plătesc chiria și-mi cumpăr parfumuri scumpe. Cum aș putea să ies la o cafea cu un “pierde-vară” care stă cu părinții sau cu un “băiat de bani gata” care crede că totul i se cuvine?
fuck-you-baby

Nu neg, am încercat, dar n-a rezistat nimeni la mai mult de două întâlniri după cum spunea și A. în articolul “Detest să-mi fie dorit doar trupul“. Nu mă impresionează nici mașinile lor extravagante, nici faptul că vin cu taxiul “să nu fie pe interes, asta”, ba chiar mă dezgustă când îi aud spunându-mi “cât ești de frumoasă! Cum să fii singură?” Uite-așa fraiere! Decât cu unul ca tine care: “eu am, eu fac, eu am fost, eu voi merge, eu am ieșit numai cu modele, eu mănânc doar…”, mai bine nu. “Dar unde stai, că nu te cunosc de prin oraș? Sigur te remarcam, la cum arăți!” Normal că nu mă vezi, pentru că eu muncesc 7 din 7, am facultate, cazuri sociale de care mă ocup, iar când am liber citesc, dar tu nu știi ce-i aia, așa că-i dau mesaj unei prietene să mă sune de urgență că nu te mai suport, fraiere!

Apoi mai aud că, pentru ei, începerea unei relații presupune un “casting” ce include câteva probe printre care și sexul. Că “dacă nu ne potrivim?”. Pe românește: vrei să te f.. azi sau data viitoare? Nu, honey, f…-o pe mă-ta, block și adio!

V-am lămurit cu băieții de oraș, doamnelor? Acum, să trecem la lucruri mai serioase: doctorii. Da, am cunoscut mai mulți și unii erau ca cei descriși deja, Unul era uman, sensibil, dar prea gras pentru mine și musulman. Apoi a mai urmat unul: frumos, șarmant, tânăr, înalt, generos, perfecționist, dar critic, plin de el, căsătorit de două ori, muuulte relații consumate. Poate toxic? Nu știu ce să zic, dar este un drog care mi se împrăștie lent în vene, fără voia mea. Îi răspund rece, ne vedem des, ne afișăm în public, dar vorbim și atât, adică fără sărutări & îmbrățișări. Îl vreau și nu-l vreau. Sunt conștientă de nemulțumirile ulterioare, dar nu mă pot opri încă.

To be continued…

Guest post by Ramona Herman

Și tu poți scrie pe Catchy! ?

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Generații. Femei. Politică – Simina

Amantele iubesc cel mai sincer

Carbohidrații ne pot salva până și căsnicia

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Oana Iuliana / 13 June 2017 19:41

  mna, poate inca nu s-a nascut doctorul perfect

  0
  0
  Reply
 2. mary / 22 May 2017 10:32

  Hai sa fim seriosi ! suntem ca trufandalele cand suntem inca tineri ,ne vindem scump ,tinem la pret si cand vedem ca incepem sa ne trecem ca timpul isi pune amprenta ,lasam din pret dar nu ne mai vrea nimeni si daca nu ne multumim cu ce-o fi ajungem o leguma ,cam asa stau in principiu treburile cu prea multa stima de sine si cu ,,cine sunt eu,,…..E foarte adevarat ca nici sa fii cu un fitos si plin de el, dar care nu face nici cat o ceapa degerata ,nici cu un terchea -berchea caruia ii place sa traiasca pe spinarea altuia …..exista oameni simpli, dar cu o judecata extraordinara ,care nu dau doi bani pe etichete ,pe valori materiale ,dar care isi dau chiar si viata pentru un suflet nobil ,curat si deschis …acum depinde de cat de fitoasa si plina de sine esti ……

  1
  0
  Reply
 3. axelle / 20 May 2017 10:42

  O anunt pe stimata domnisoara ca suntem multe ca ea si barbatii buni sunt deja luati. Cam asta e realitatea, de fapt e greu sa gasesti pe cieneva potrivit.

  0
  0
  Reply
  • Ioan / 23 August 2017 16:48

   e valabil si reversul, nu? Toate femeile bune au fost deja luate. Asa ca ramin defectii si defectele sa se potriveasca si ei cumva 🙂

   0
   0
   Reply
 4. Ileana / 20 May 2017 10:15

  Un pic cam prea ca la piață…Când iei roșiile la pipăit, ca să le alegi doar pe cele coapte și perfecte ca formă, fără vreo lovitură care să le fi înmuiat măcar un centimetru de pulpă. Lipsește “atingerea” umană, cea care ne face fermecători, imperfecți, imprevizibili, nebuni, supuși greșelii etc. Totul e o afacere, bag de seamă…Nu e de mirare că nicio “roșie” nu corespunde gusturilor domnișoarei autoare, din moment ce le caută la “piață”…Aștept cu interes continuarea, deși e foarte previzibil totul…

  1
  0
  Reply
  • Adriana / 12 June 2017 20:21

   Oh, da. Atat de previzibil de mai ca m-as arunca sa-i scriu urmatorii 5 ani din viata. Perfectele astea, ajung toate in acelas punct. Mereu.

   1
   0
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro