Nu mai pierdeți timpul unei femei, dacă nu-i puteți oferi locul 1 în viața voastră

6 June 2021

Cred că toate am avut cel puțin o relație cu un “bărbat” de acest gen. Știți voi, cel care o sună pe mami zi de zi, poate chiar de mai multe ori pe zi, cel care nu ia nici o decizie fără să o întrebe în prealabil pe ea. Și inevitabil ajungeți în punctul în care sunteți trei in relație. Nu există zi fără să auzi cuvântul mami, nu există loc unde să mergeți și să nu vrea și ea să vină. El încă locuiește cu ea fără să aibă de gând să se mute sau, mai grav, ea locuiește cu voi. Deci, iată câteva motive pentru care trebuie să te ferești de acest gen de bărbat.

  1. Intimitatea în relația voastră nu există

V-ați certat sau ați avut o neînțelegere? Hop, mama lui știe. Și nu doar știe, se și bagă. Evident în această situație tu vei purta vina, pentru că puiul ei este prea perfect pentru a avea un gram de vină sau responsabilitate.

  1. Pregătește-te să ai lângă tine un copil mare

Știți care este una dintre marile probleme la băiețeii mamei? Faptul că au fost mult prea răsfățați, au fost tratați de mici ca și cum li s-ar cuveni totul, de asta au ajuns adulți incapabili. În relația cu el, tu va trebuie să îți asumi responsabilitățile de om mare. Gătit, curățenie, facturi etc etc. Practic, el a înlocuit-o pe mă-sa cu o altă mă-sa, scuzați-mi expresia.

  1. Te vei simți mereu ca o amantă

Aceasta a fost cea mai mare surpriză pe care am avut-o într-o astfel de relație. Și faptul că nu mă așteptam deloc a agravat situația. Pe scurt, tu nu vei fi niciodată pe primul loc în viața lui, asta pentru că locul 1 va fi mereu ocupat de distinsa lui mamă. Părerea ta va conta prea puțin în comparație cu a ei. Indiferent de situație, ea va fi mereu prima întrebată, prima al cărei sfat i se cere, iar evident că părerea ei va conta cel mai mult. Planurile voastre pot fi date ușor peste cap oricând, dacă mami are brusc nevoie de el. Și asta te va durea cel mai tare. Te vei simți mereu pe locul doi în viața lui, iar asta nu va face altceva decât să degradeze relația în timp.

Acestea au fost doar trei din numeroasele motive pentru a evita bărbații care sunt prea legați de mamele lor. Să îmi fie cu iertare, cu toții ne iubim mamele, dar să fii prea legat de fusta mamei atunci când ești adult nu îți va aduce beneficii.

Iar sfatul meu petru băieții lui mami? Nu mai pierdeți timpul unei femei, dacă nu puteți să îi oferiți locul 1 în viața voastră. Mai bine rămâneți cu mami, zic.

Guest post by Evelin

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format word, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Mama mi-a spus: plec la Domnul. Și a plecat

Există și femei care adoră să facă sex

Bărbatul și femeia – o apă și un pământ

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro