Nu mai suport să fiu întrecută și de patrupede la avere

30 May 2019

Teribile știrile astea despre câinii-nababi și pisicile milionare… De exemplu, bogata Grumpy Cat a îndoliat internetul când s-a stins înainte de vreme.

„Pe lângă faptul că a fost copilul nostru şi un membru nepreţuit al familiei, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să zâmbească – chiar şi atunci când le era greu. Spiritul ei va continua să trăiască prin fanii de pretutindeni“, au scris proprietarii felinei pe Twitter.

După anunțul decesului, în câteva minute, sute de fani din întreaga lume şi-au exprimat regretele. Grumpy Cat avea doar şapte ani, dar reușise în viață mai bine decât milioane de alte surate pisicești. Ajunsă celebră pentru aspectul ei mereu morocănos, Grumpy avea peste 2,4 milioane de fani cu două picioare pe Instagram şi o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari din campanii care i-au folosit imaginea! Absolut de invidiat.

Imediat mi-a venit în minte milionara Choupette, o altă fată bogată, imaginea unei linii de cosmetice, o răsfățată a sorții, căreia i-a rămas averea lui Karl Lagerfeld, dar care avea și ea vreo trei milioane câștigate din reclame. Să înnebunești, să-ți dorești să fi fost pisică și tu. Sau câine, mă rog. Pentru că și printre reprezentanții rasei canine găsim milionari.

Să vă spun cam cât de milionari au fost (sau mai sunt încă, habar n-am)? Vă spun, să nu sufăr singură. În 2007, un mogul imobiliar, miliardarul Leona Helmsley, i-a lăsat după moartea sa 12 milioane de dolari unui câine maltez, în timp ce doi dintre nepoții lui n-au primit un sfanț.  Poate nu au arătat suficient respect patrupedului? Mare greșeală! Apoi, milionarul american Gail Posner, care a lăsat la moartea sa în 2010 trei de milioane de dolari unui chihuahua. Poftim de mai zi numai chihuahua să nu fii…

Păcat că nu se suportă câinii cu pisicile, că mă apucam de organizat nunți faraonice. Aș fi ajuns și eu bogată…

După cum vedeți, fac tot felul de legături ciudate, aproape mă îngrijorez. Îmi trece prin cap un gând cam meschin: că nici averea uriașă pentru o pisică n-a reușit s-o facă pe Tardar Sauce (adevăratul nume al pisicii morocănoase) să zâmbească. Dar e un pic amuzant totuși, nu? În fine, zâmbesc eu, dar cam mânzește, dacă e să rămânem în lumea lor, a animalelor enervant de bogate.

Ce să vă mai spun, ceva se pare că trebuie să fac, că nu mai suport să fiu întrecută și de patrupede la avere. Să devin eu imaginea unei linii de cosmetice, nu prea cred. Ar fi mai multe motive, nu dezvolt. Supărată sunt și eu, mai ales când citesc chestii de-astea, dar n-o pot concura totuși pe Grumpy Cat, că firea mea e natural veselă. De pisici nu prea sunt apropiată, ca să zic așa. Și atunci mă gândesc serios să iau un cățel. Să devin impresarul lui. Am început să studiez rase, comportamente, am citit cam totul despre hrana și îngrijirea câinilor, am analizat compatibilități, am studiat și concurența, că și la câini geme internetul de vedete, ce mai, nu cred că mai trece multă vreme până vă voi scrie despre progresul acestei intenții. Urați-mi noroc, vă rog! 🙂Citiţi şi

Ce pot face niște animăluțe pentru starea ta de spirit (video)

3 produse ecologice pentru animale de companie

Următoarea generație de iubitori de animale de companie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro