Nu te enerva!

5 December 2017

constantin ciucăAm văzut ieri, la televizor, că în Oceanul Pacific există niște pești la care ești mascul sau femelă, după cum îți este dispoziția sufletească. Adică, dacă ești nervos și stresat, îți crește nivelul de estrogeni din sânge și asta face din tine o femelă. Rezultă că începi să depui icre și să faci treabă prin casă. Vreau să spun, prin recif.

Dacă, dimpotrivă, ești cool și relaxat și stai toată ziua lungit la soare pe o frunză de varec, îți scade nivelul de estrogeni și asta îți deblochează sparmantula ta de pește, te face mascul și poți să le-o tragi liniștit tuturor angoasatele din jurul tău.

Altfel spus, cu cât ești mai agitată și mai speriată, cu atât rămâi mai mult timp femelă și, cu cât ești mai cool și mai destins, cu atât ești mai feroce ca mascul.

man ray 2

Man Ray

Există, însă, și un șpil.

Ca să rămâi în control, ca mascul Alpha trebuie să-ți menții haremul într-o permanentă stare de nervozitate. Să le sperii mereu, să le alergi, să ridici vocea la ele, să le ciupești, să le ascunzi viermișorii etc, etc, etc… Să faci, adică orice, ca să le enervezi la maximum. Iar tu, în timpul acesta, să rămâi calm.

Pentru că, dacă o singură dată ai lăsat-o mai moale și îi scade vreuneia din ele nivelul de estrogeni suficient ca să-i deblochează sparmantula, ai încurcat-o, prietene, rău de tot!

Dacă îți place autorul acesta, fii alături de el la nașterea unei cărți memorabile aici: www.femnet.ro

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Luna Nouă în Pești: vindecare și un nou început

Jupiter retrograd în Scorpion pentru toate cele 12 zodii: Minerul și diamantul

Un ceas, Italia și marea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,113 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro