Nu vreau să mă răzbun, am încredere în karma

8 February 2019

Se spune că fiecare primește ceea ce merită. Nu am crezut asta pană nu te-am întâlnit pe tine. Recunosc, credeam că totul mi se cuvine, inclusiv tu. Din clipa când te-am văzut, știam că vei fi al meu. Dar m-am înșelat și-n această privință. Am avut nevoie de o lecție dură din partea vieții pentru a învăța că nimeni nu aparține nimănui, și că fiecare individ este liber indiferent de statut.

trio karma

Eu, tânără studentă, tu, bărbat în toată firea, ai acceptat de bunăvoie să-mi dai lumea peste cap și să mă joci pe degete. Da, exact. În toată naivitatea mea am crezut că e vorba de iubire, dar pentru tine a fost doar o joacă, voiai sa te simți din nou adolescent. Ai preferat să mă minți, iar eu m-am prefăcut că nu observ, de dragul tău.

Când s-a terminat, am aflat la scurt timp că ai dat fuga la fosta ta iubită pe care o făceai în fel și chip, dar care era putred de bogată, așa cum eu nu eram, și se pare că nici ea, nici banii ei, nu erau suficienți pentru tine. Voiai mai multe sau, mai bine spus, mai multe femei pentru a-ți confirma bărbăția :))).

Karma însă ți-a dat și ție o lecție. Se pare că ea nu te-a mai vrut, iar acum, că te-ai întors la mine, nu te mai vreau nici eu. Nu e ghinion, baby, it’s life…

Anca J.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

De optzeci de ori Joan Baez

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro