O dimineață neașteptată

23 January 2020

M-am trezit de dimineață, am încercat să-mi bag picioarele în papucii de casă. Nu mai intră amândouă, pentru că într-unul şi-a facut căsuță un mic porcușor de plastic, împreună, evident, cu familia lui. Ok, nu-i deranjez, mă duc desculță la baie. Încă adormită, mi se blochează iaraşi piciorul. Se lipeşte de parchet! Aha, e sucul de aseară, căzut din pahar în goană că au început desenele preferate şi nimic altceva nu mai contează! Înainte să intru în baie, în holul încă întunecat, dau puțin cu capul, doar puțin, de ceva! Acolo, atârnă leagănul minuscul încropit pentru distracția câtorva dintre păpuşile favorite!

Ajung la baie, capacul toaletei mă aşteaptă frumos decorat cu Ana si Elsa, sub forma de stickere, evident! Dau să mă spăl pe mâini, dar unde am pus săpunul? Ah, e pe vană, pentru ca aseară, la baie, din el s-au preparat ceva licori magice. Mă bucur totuşi, a mai ramas de-o spălare! Încerc să deschid sertarul cu lenjerie sperând să nu deranjez prea tare cățelul de pluş legat de mâner și care încă nu s-a trezit. Ok, am găsit ce căutam în sertar! Şi, ca niciodată, nu era printre piesele de lenjerie nici o “sperietoare”! Mă îmbrac într-un final. Acu’, dilemă mare: să mă aranjez puțin cu fardurile obişnuite sau să le aleg pe cele pe bază de apă și cu miros de “roz”, care îmi sunt foarte la indemână: direct în coşul meu! Îmi fac apoi “cărare” spre bucătarie, încerc să nu stric cortul din mijlocul sufrageriei şi nici să nu cadă pătura de pe scaunul meu de la masă. Aş supăra pluşurile venite în vizita în orăşelul aflat, culmea, sub scaunul meu! Bifat și asta, mai rămâne să-mi găsesc poşeta, care ieri a fost indispensabilă unei “domnişoare” ce pleca într-o călătorie în jurul lumii sau ceva de genul. Dacă o găsesc acum, voi ajunge în timp util și la serviciu, mulțumindu-i fiicei mele pentru încă o dimineață neaşteptată, pentru încă o zi altfel, așa cum sunt toate zilele cu ea.

Citiți și Copiii sunt geniali

Psiholog Cristina Selea

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

LES EAUX DE CHANEL – PARIS-ÉDIMBOURG, a cincea destinație

Cum eliminăm emoțiile impure prin echilibrare energetică

Ceva ce poate nu știai despre cafea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro