O femeie și doi bărbați

16 February 2018

Acum stă și recapitulează în mare „greșelile umane” pe care le-a întâlnit și i-au amețit viața și trăirile și cât ar vrea să șteargă cu buretele aceste greșeli. Poate că a avut ceva de învățat din ele… cine știe. Însă niciuna dintre ele nu i-a întors viața și sentimentele pe dos, așa cum a făcut-o B. L-a iubit pe salvatorul ei, a vrut să își pună capăt zilelor în prostia ei din cauza lui, atunci când acesta i-a spus „adio” din vina ei, că nu a avut răbdare să-i afle sentimentele și gândurile… Și, de fapt, peste ani abia a aflat că a fost iubită mult, dar lui i-a fost teamă de o fetișcana de 20 de ani și nu credea că ea l-ar putea iubi pe el – omul, și nu averea lui…

Nu s-au sincronizat în sentimente și declarații nici atunci și nici peste ani. Dar este, în continuare, în inima ei și rămâne cineva special.

Avea 20 de ani și, cum se spune, fără prea multă minte, când, printr-o situație mai urâtă, îl cunoscuse pe B. El avea în mod sigur peste 36 și era de o galanterie și de o frumusețe blândă, cum nici astăzi, după aproape 20 de ani, nu a întâlnit. Poate de aceea și acum i-a rămas înfipt în minte și inimă, încât nici numărul de telefon nu i l-a uitat.

trio

sursa foto: glamour.com

Era atât de mândră când ieșeau împreună și toate privirile erau ațintite asupra lor, mândră de el, că este a lui, că este al ei, că el este protectorul ei și se îngrijește de ea, așa cum nu o mai făcuse altcineva. A mai iubit înainte de el, o dată un an și ceva, altă dată doi ani, în care a și fost cerută în căsătorie cu tam tam… dar abia acum a descoperit iubirea aceea magică, ce te face să amețești, să stai nopțile să reiei întâlnirile de la cap la coadă și să încerci să retrăiești fiecare moment și emoție. Frumoasă, iubirea asta…

El a fost prima iubire adevărată, cu el și-a dorit pentru prima dată copii, dar când, într-un sfârșit, el s-a răzgândit și a vrut-o înapoi în viața lui, ea a spus nu. Și nu din orgoliu, dar pentru că deja ea era în viața altcuiva și, din recunoștință pentru caracterul și comportamentul lui minunat, nu putea să îl facă să sufere pe V. Ea nu mai suferea așa mult ca atunci când s-au despărțit pentru că timpul vindecă rănile, cum se spune. Și relația frumoasă pe care o avea acum compensa oarecum toată durerea aceea. Însă B. nu a renunțat și a tot încercat ani în șir să recapete iubirea pierdută, folosindu-se de mici pretexte și de prietenie, doar doar să o vadă, să-i fie aproape. Dar totul trebuia să se sfârșească spre binele tuturor. B. o dorea pe ea. Ea, chiar dacă l-ar fi dorit în viața ei altfel decât ca prieten, nu ar fi putut fi fericită la gândul egoist că i-a făcut rău lui V., când acel om minunat nu merita asta. Și a ales. Să rămână cu V. unde era iubită, apreciată și se simțea în largul ei. Treptat, a ajuns să îl iubească pe V.

Se spune ca trebuie să renunți la trecut ca să poți vedea viitorul. Și asta a făcut. Nu are regrete că a procedat așa, chiar dacă azi nu mai e nici cu V. Și el a fost deosebit în viața ei, nici lui nu-i poate uita numărul de telefon. Atât. Doi: Specialul și Deosebitul. Și nu regretă că i-a cunoscut și iubit.

Viața are multe capitole. Și nu trebuie să fie legate între ele. În prezent, este la capitolul: „Mamă fericită și atât…” Restul? Va urma…

Guest post by A.M.D.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Cum să (mai) alegem ca să ne fie bine?

Love bombing sau dragostea în stilul Lăpușneanu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. axelle / 16 February 2018 23:17

  Restul? Depinde doar de tine,ceilalti trecatori prin viata ta dorm linistiti noaptea.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro