Odiseea, pe marile ecrane din 27 ianuarie

Catchy

25 January 2017

În rolul celebrului explorator francez Jacques-Yves Cousteau îl veți vedea pe actorul Lambert Wilson, cunoscut din Matrix Reloaded, Flawless, Babylon A.D., Of Gods and Men, Catwoman şi pe actrița Audrey Tautou din Amelie, The Da Vinci Code, în rolul lui Simone Cousteau, cea de-a doua soție a exploratorului.

Odiseea_afis 1 (2)

Filmul acoperă o perioadă de 30 de ani (1949 – 1979) din viața căpitanului Jacques-Yves Cousteau, faimosul om de știință, explorator, inventator și cineast. Personaj extrem de carismatic și un bun lider de opinie, Cousteau nu a fost lipsit de defecte, în special în ceea ce privește viața de familie.

Odyssee, Shipyard/ Calypso

Odiseea este scrisă și regizată de Jérôme Salle (scenaristul The Tourist) și este o ecranizare a cărții Capitaine de La Calypso, scris de Albert Falco și Yves Paccalet.

Odyssee, Red Sea / Calypso, Gulf Aden/ Calypso

Filmările au avut loc în Croația (insula Hvar), Africa de Sud, Antarctica, Ushuaia (Argentina), Brazilia, Bahamas și, evident, Franța.

Odyssee SD 05 Cape Sub Sea

Odiseea / L’odyssée / The Odyssey (2016) este adus în România de Independenţa Film.Citiţi şi

AstroBook. Comoara grecilor

Să ai clasă… multă, puţină?

Un interviu ieşit din comun cu Zoltan Andras

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
211 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro