Până la următoarea revedere

30 August 2019

Ani de zile m-am luptat cu pierderea şi regăsirea mea! Mi-a luat mult timp să umplu goluri şi să mă simt fericită de una singură. Am câştigat la un moment dat toate bătăliile duse şi am avut parte de o linişte sufletească pe care nu credeam că o s-o mai regăsesc. Doar că nu avea să ţină mult, era doar liniştea dinaintea furtunii.

Şi mi se pare că acum sunt mai pierdută ca niciodată şi nu ştiu dacă mai duc aceste lupte… Mă învârt continuu într-un cerc din care nu am scăpare! O clipă de fericire aduce după ea goluri pe care nu mai ştiu cu ce să le umplu, nopţi în care mă chinui să nu mai plâng, pentru că m-am săturat de atâtea lacrimi vărsate, care nu-mi mai fac nici bine, nici rău.

Aştept cu nerăbdare momentul revederii noastre, îmi promit că-mi iau doza de “tine” suficient cât să-mi ajungă pentru toate zilele şi nopţile în care nu suntem împreună şi îmi promit că o să mă ţină puternică până la următoarea revedere.

Citiţi şi M-ai avertizat să nu mă îndrăgostesc de tine

Nu reuşesc să umplu golul lăsat de plecarea ta în niciun fel. Am încercat să-l umplu, dar nu funcţionează nimic. Doar prezenţa ta poate face acest lucru. De fiecare dată când ni se încheie clipa de fericire, am impresia că mă pierd tot mai mult şi că bucăţi din mine rupi… Oare ce o să facă din mine iubirea asta ce ţi-o port? Şi dacă te pierd, ajută-mă să nu mă pierd de tot, ajută-mă să te port în continuare în sufletul meu şi să port cu mândrie această iubire, care chiar dacă acum mă îngenunchează. Atunci când nu o să-mi mai aparţii, să mă ajute! Lasă-mă pierdută, dar golurile şi lacrimile ia-le tu!

Guest post by Letiţia Hădărău

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Nichita, de Ziua Dorului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro