Parfumul – veşmântul nevăzut

catchy

11 September 2013

Mâna care se întinde după haină, consecutivă gândului premergător, poate fi una nervoasă ori nemulţumită, poate fi o mână care oftează ori cumpăneşte. Însă mâna care curge singură pe drumul parfumului arareori se nehotărăşte.

Se-ntâmplă să nu ştii sau să nu ştii prea bine cum anume să te îmbraci şi nici care ar fi accesoriile perfecte, dar parfumul pare că-şi cunoaşte singur drumul spre tine în orice moment dat.

Asta m-a făcut să cred, şi încă de multişoară vreme, că parfumul nu este un accesoriu, ci doar veşmântul nevăzut şi, în consecinţă, cel mai iubit. Acela care vorbeşte despre noi într-o limbă mai limpede şi mai cinstită decât oricare alta am putea deprinde vreodată.

Şi, într-o foarte, dar foarte bună zi, am întâlnit Amouage. O casă de parfumuri care aparţine familiei regale din Oman. Iubind eu poveştile, această întâlnire a fost o imersiune într-o lume şeherezadică, lume căreia îi fac încă de atunci o curte neîntreruptă. Şi care mă seduce cu aceeaşi patimă.

Seara de miercuri, 4 septembrie, a fost una în care ne-am întâlnit din nou, pentru lansarea celei mai noi fragranţe, Fate pe numele ei, în două versiuni: una pentru doamne, una pentru domni. Reprezentantul casei în România, Elysée, şi-a deschis un nou boutique pe Grand Avenue Marriott, relansând conceptul de parfumerie exclusivistă prin care şi-a câştigat notorietatea binemeritată. Noul slogan, Inspiring Senses, reprezintă perfect valoarea creaţiilor din portofoliu, iar simbolul The Golden Angel este expresia imagistică a conceptului de parfumerie de nişă.

Întorcându-mă la dragostea dintâi, cele două parfumuri Fate sunt încheierea unui capitol narativ pe care Amouage l-a oferit lectorilor olfactivi în ultimii ani, în care se regăsesc fragmente de identitate specifice celorlalte creaţii care alcătuiesc această poveste care alătură modernitatea Orientului opulent şi fascinant. O aromă sincretică şi extrem de provocatoare care te poate povesti mai bine chiar şi decât tine.Citiţi şi

Sunt originale sau nu produsele de pe Aoro.ro?

Vai, dar nu trebuia!

Îl iubea, dar îi era frică de el

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,430 views

Your tuppence

 1. Mireasa cheală – Featured, Yes or No | Catchy / 13 December 2013 8:54

  […] e cald și miroase a bărbat îndrăgostit. O lua de mână și-o trăgea spre el, să-i simtă parfumul de fată mare […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. Ceai de merişor | Catchy / 23 November 2013 12:13

  […] o melodie și gândul ne zboară la cine ne-a recomandat-o. Ni se pare că simțim în aer parfumul cuiva drag și tresărim cu emoție. Cele mai puternice conexiuni se bazează pe repetiție. Când […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro