Pentru el doream să fiu mai slabă, mai frumoasă, mai altfel

13 September 2019

Mă dor gândurile, mă dor cuvintele spuse, gândite şi negândite, cuvintele aruncate ca flăcările. Am iubit un om. Am omorât un om. Am aruncat Iubirea la gunoi!

De ce???

Am plecat la drum împreună acum 16 ani. Zile şi nopţi frumoase, dar apoi tot mai dureroase. Îl uram, dar nu puteam pleca. Îl iubeam şi încercam, şi încercam, din nou şi din nou.

Până a apărut un El! Oarecare El! Cu frumusețea unui zeu, cu inteligență şi persuasiune.

M-a convins şi m-a învins. M-a doborât cu voința mea, căutând confirmări și atenția pe care acasă nu le mai aveam.

Un bărbat frumos, interesant, dar şi arogant. Pentru el doream să fiu mai slabă, mai frumoasă, mai altfel… Voiam să îl cuceresc, să subjug, să mă caute şi să mă dorească. A făcut-o pentru un timp şi apoi totul s-a năruit. Din vina mea, a slăbiciunii şi a fricii am cedat toate gândurile mele soțului meu!

Au urmat nopţi nedormite, lacrimi, durere. Mi-am recâștigat însă omul iubit acum 16 ani. M-a iertat şi continuă să mă iubească.

Dar eu ard pe dinăuntru. Ard şi mă consum de dorul Lui! De dorul zâmbetului meu pe care nu îl mai vede nimeni. Simt că mă sufoc, deși regret suferința pricinuită, mă doare că mă simt a nimănui…

Nu mai ştiu nimic de el. Nu mai știu dacă regretă ceva, dacă se gândește la mine. Simt că mi-am pierdut viața și că parcă mi-am smuls sufletul din piept. Inima e acolo, bate, bate, bate… Dar în hăuri de întuneric și de dor.

Viața merge mai departe şi el e aici, aproape.

Oare te voi mai vedea, iub?

Guest post by Anonim

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

Soluția e tot un bărbat căsătorit

10 lucruri despre care nu înveți nici la școală, nici acasă

Eu te-am ales

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Anonima / 16 September 2019 16:39

    Stiu cum e sa existe un barbat pe care nu il poti uita! Orice as face nu iti pot uita ochii, Antonio! Nu credeam ca ma pot îndrăgosti nebunește de o persoane pe care nu o consideram “ideală” atât din punct de vedere fizic cat si psihic! Nu arata ca ceea ce caut eu, dar te iubesc! Esti masculin, ai simțul umorului, pari misterios si serios, păcat ca esti cam misogin, aspectul conteaza mult pentru tine.. Nu suntem perfecți nici care din noi, nici nu vom fi, eu te iubesc, tu?! Ochii noștri sau intalnit de cateva ori.. dar.. noi? Ce s-a întâmplat cu noi?! Ai plecat departe! Te vei întoarce?! Oare vor duce toate drumurile la tine ca pana nu de mult?! Nu e potrivim, dar te iubesc! Pe oricine as avea in viata asta, daca nu vei fi tu, mereu te voi avea in gânduri și inima! Marea mea iubire, aproape a ta #I..

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro