Pentru fostele care cred că una mai bună ca ele nu există

28 May 2017

Îmi pare rău (?) că o să-ți spulber norişorii ăia albi de deasupra capului, dar te numești fostă pentru că nu mai faci parte din prezentul lui și pentru că el a dorit altceva mai bun sau, ca să nu fiu de tot răutăcioasă, a dorit ceva diferit de tine. Nu contest că și tu ai fost odată și cu siguranță vei mai fi cea mai bună, dar pentru alt bărbat, poate chiar pentru fostul unei alte femei… Acum însă cea mai bună pentru fostul tău este femeia de lângă el! Pentru că, dacă era așa cum crezi tu, ar fi fost lângă tine sau lângă altă femeie.

cuplu sarut

Și înca ceva, tot pentru voi, astea care credeți că bărbatul este un fel de păpușă și vine vrăjitoarea cea rea și îl răpește de lângă voi. Treziți-vă fetelor! Nu suntem în poveşti, nu există balauri și vrăjitoare! Și bărbații ăștia drăgălași sunt oameni care decid singuri ce să facă cu viața lor, nu îi obligă nimeni să facă ceva împotriva voinței lor. Tu ai putut să faci asta? Nu intră nimeni cu japca în viața lor! Se întâmplă pentru că vor să deschidă poarta, uneori fără să bată nimeni la ea…

Nu mai aruncați mereu vina pe celelalte femei. Te-ai gandit ca poate femeia de lângă fostul tău bărbat îl iubește la fel de mult cum l-ai iubit și tu sau poate mai mult? La asta nu te-ai gandit, nu? Ai preferat să arunci cu noroi și să o numești curvă. Dar te înțeleg și îți mulțumesc că ai făcut parte din viața lui și că ai fost așa cum ai fost.  Dacă erai altfel, nu ar fi căutat una ca mine, s-ar fi oprit la tine, și eu nu l-aş fi cunoscut pe bărbatul sufletului meu, pe tatăl copiilor mei.

Cu respect, iubita fostului tău,

Casspaty

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Un nou început

Toantă să fii să nu spui da. Așa exemplar, cum să ratezi?

Și bărbații sunt femei de moravuri ușoare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
Tag-uri: , , , ,

Your tuppence

 1. Ivona / 15 July 2017 6:44

  Marele necaz e cand actualul tau isi da seama, dupa niste ani de convietuire cu tine, ca fosta lui era mai buna ca tine si ca a cam luat tzeapa cand si-a dorit noutate si ceva mai bun, cum zici tu. Pentru ca dupa ceva ani (cam 3 zic specialistii) trece indragosteala aia oarba si raman prietenia, respectul, atasamentul real si incepi sa il vezi pe cel de langa tine asa cam cum e el in realitate. Iar daca actualul tau si ci tine erati atat de fericiti , acest articol nu ar fi existat…

  0
  0
  Reply
 2. Sau / 14 June 2017 10:54

  Penibil articol, jalnic. Habar n-ai despre ce vorbesti, fetito. Plus ca ai un stil de a scrie copilaresc, plictisitor, fa-ne o favoare si lasa-te… lasa-te!

  0
  0
  Reply
 3. o_eva / 4 June 2017 1:14

  mm, iar in cazul in care fosta l-a lasat pe actualul tau? si să stii, toate fostele sunt curve, chiar daca nu sunt, tot sunt. 🙂

  0
  0
  Reply
 4. Ileana / 29 May 2017 11:37

  Casspaty, nu prea ai înțeles ce am vrut eu să spun, deși cred că m-am exprimat logic și coerent. Peace

  0
  0
  Reply
 5. Casspaty / 28 May 2017 21:31

  Ileana dacă ai fost atenta la articol, în încheiere e scris “te pupa iubita fostului tau” deci nu era nimic de dedus. Iar dacă îmi dai intru totul dreptate atunci care este diferenta dacă eu scriu din postura unei actuale iubite sau a unei foste sau a unei femei oarecare??? E doar un articol, pe care l-am scris pentru ca asta este perceptia mea, nu înțeleg cu ce te-a deranjat atât de tare cu atât mai puțin cu cât îmi dai și dreptate ? Poți sa culegi doar ce iti place din acest articol, făcând abstractie ca a fost scris din trairile mele personale sau nu.

  0
  0
  Reply
 6. Casspaty / 28 May 2017 20:24

  Adevărat grăiești Axelle, pentru cine o considera o ironie, așa este, oricând poți fi înlocuit dar mulțumit sufleteste ca odată ai fost cel mai bun ?. Asta era ideea , sa acceptam ca exista persoane care pot face un om mai fericit decât l-ai putea face tu vreodată. Din punctul meu de vedere asta este esența vieții, sa te bucuri de prezent și de momentele ce ți le oferă acesta, ce va fi după e mister.

  0
  0
  Reply
  • Cruela de la Vilă / 29 March 2018 20:48

   Cred că înainte de a-ți publica scrisorica asta veninoasă Catchy a trebuit să-ți pună semnele de punctuație la locul lor. Noroc că e la fel de scurtă ca o cerere de demisie pentru că ceea ce ai scris tu aici nu e articol, e o misivă, un răvaș, spune-i cum vrei, cu adresă.

   0
   0
   Reply
 7. Ileana / 28 May 2017 11:00

  Din faptul că ai scris acest articol, înțeleg că fosta bate “amenințător” la ușa relației voastre. Ce caută pe la voi, dacă face parte din trecut, mai ales acum, când aveți și copii, de unde deduc că ea e parte dintr-un trecut chiar îndepărtat?! Dacă era un articol imparțial, scris din postura unei femei oarecare, nu din postura actualei, supărată foc pe fosta, aș fi fost 100% de acord cu tine, pt că ai dreptate în tot ce spui. Și așa sunt de acord, cu completarea că articolul tău sună ușor dubios, mai ales că o relație fericită e fericită fără orice alte nevoie de acest gen și fără necesitatea strigatului în gura mare că ea, fosta, nu înțelege de ce e fostă și simți tu nevoia, din “bunătate” să-i explici asta. Orice cer cu nori e doar un cer cu nori, atunci când ești asumat și liniștit cu ce ai. La tine e clar că te macină ceva mai mult decât existența acestui cer cu nori.

  0
  0
  Reply
 8. axelle / 28 May 2017 10:37

  Ironia acestei vieti este ca si tu poti fi inlocuita oricand.Nimic nu este garantat! :))))

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro