Perna de dormit la birou

30 May 2011

O companie de design londoneză a inventat perna pentru dormit la birou.

“Modele de lucru sunt în evoluţie constantă. Ne petrecem din ce în ce mai mult timp în mediul în care muncim, ceea ce înseamnă că, adesea, avem nevoie să găsim o cale pentru ca munca și odihna să poată fi compatibile în cadrul aceluiași spațiu. Unele culturi au asimilat acest concept într-un mod mai natural decât altele, dar, în general, locul de muncă este rareori adaptat la noua paradigmă lucru-odihnă.

Struţul (Ostrich în original – n.n) oferă un mediu de microclimat călduț și confortabil în cadrul căruia poți să tragi cu ușurință un pui de somn reconfortant. Nu este nici pernă, ​​nici o perniță, ​​nici pat, nici haină, ci este, în acelaşi timp, câte un pic din fiecare. Interiorul său liniştitor, asemenea unei peșteri, ne adăpostește şi izolează capul şi mâinile (mintea, simţurile şi corpul) pentru câteva minute, fără a fi nevoie să părăsim biroul”, au declarat creatorii pernei speciale, designerii studioului Kawamura – Ganjavian

Că tot e luni, să ne începem, deci, săptămâna cu spor 🙂

Sursă ştire webculturaCitiţi şi

A murit designerul japonez Issey Miyake

5 sfaturi pentru alegerea mobilierului de dormitor ideal

5 motive pentru care să alegi haine pentru copii din gama iELM

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro