Prima vizită oficială la Paris, după 20 de ani de la moartea Dianei

17 March 2017

Pe 17 și 18 martie, Prințul William și Kate Middleton se vor afla la Paris, la cererea Ministerului Afacerilor Externe britanic, în prima vizită oficială, considerată de analiștii politici drept “ofensiva de fermecare a foștilor parteneri din Uniunea Europeană” sau misiunea “seducție” după Brexit. Lumea și-a adus aminte că această vizită oficială se întâmplă la 20 de ani de la moartea Prințesei Diana în tunelul de sub strada Pont de l’Alma pe 31 august 1997.

kate-middleton-st-patricks-day-1

Înainte de a pleca spre Franța, pe agenda zilei a fost și o apariție scurtă și elegantă la festivitățile prilejuite de St. Patrick’s Day. Kate a purtat o ținută Catherine Walker & Co verde închis, pălăriuțapantofi Gianvito Rossi asortați și nelipsitul “fascinator“, iar William, uniforma militară.

kate-middleton-st-patricks-day-2

Întâlnirea cu soldații din Garda Irlandeză.

Cuplul princiar va sosi la Paris cu un avion privat și de acolo vor merge la palatul Elysée pentru o întâlnire de 25 de minute cu președintele François Hollande. Ne gândim că, pentru reușita întâlnirii, vor exista și interpreți. Altfel, cum nici prințul nu vorbește decât anevoie franceza, nici președintele nu se descurcă onorabil în engleză, deși amândoi au curaj, vor fi ratate bunele intenții. 🙂

Sursa foto:REX Shutterstock

Later edit: prima poză de la sosirea la palatul Elysée.

william hollande

Aceeași ținută, fără pălărie

sursa foto: Victoria Jones/PACitiţi şi

Începe One World Romania 14!

Poveste cu Cioran pentru prințese

«Traian Vuia este eroul vostru, este și al nostru»

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro