Primeşte un milion de dolari pe an de la YouTube doar pentru că mănâncă în faţa camerei de filmat

2 August 2019

În urmă cu mulţi ani, se credea că în vremurile noastre oricine va avea parte de 15 minute de celebritate. Ei, bine, lucrurile sunt chiar mai dramatice de atât. Acum, oricine poate deveni vedetă, pe termen nelimitat şi pentru pasiuni dintre cele mai neaşteptate. Iar cel mai surprinzător fapt este că activitatea lor produce, în unele cazuri, milioane de dolari.

Spre exemplu, Bethany Gaskin, cunoscută pe YouTube ca Blove, a creat un vlog în care… mănâncă. Şi nu oricum, ci în cantităţi industriale, iar oamenii petrec minute întregi uitându-se la ea cum consumă porţii uriaşe de paste sau de creveţi.

Poate suna ciudat şi stupid, însă activitatea îi aduce lui Bethany aproximativ un milion de dolari în fiecare an doar din YouTube, la care se adaugă şi sume din alte colaborări punctuale. Nu este nici pe departe cea mai mare sumă încasată de un vlogger, dar în mod cert este una dintre cele mai mari primite pentru un conţinut atât de straniu.

SursaCitiţi şi

Mătușa din America

Sunt o bancă de amintiri olfactive

Poftești și crezi că ăsta e semnalul trimis de corpul tău că are nevoie de ceva? Greșit, doar te îngrași.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro