Primul parfum cu miros de… bacon

12 April 2011

Racked (http://racked.com//) lansează Bacon, un proiect ce-şi extrage esenţa dintr-una dintre  cele mai populare legende ale secolului XX – legenda lui Fargginay. În anul1920, un măcelar parizian pe nume John Fargginay a descoperit din întâmplare că una dintre reţetele sale, ce conţinea un amestec de uleiuri esenţiale, ierburi şi esenţă de… bacon, le ridica instant moralul clienţilor săi. Legenda spune că stele ale cinematografiei şi şefi de stat îi frecventau magazinul pentru a procura elixirul magic, pe care îl puteau obţine doar dacă ştiau codul secret: parola “fargginay” și un semn făcut cu ochiul. Ceea ce primeau era un recipient cu poțiunea “magică”, care redeştepta instant amintiri plăcute și induceau o intensă stare de bucurie. Afacerea măcelarului a fost distrusă de un incendiu în 1924, formula secretă fiind pierdută… până acum.

Apa de colonie Bacon combină esența de bacon cu 11 uleiuri esențiale şi este disponibilă în două versiuni: Classic, cu aromă de arţar, şi Gold, care conține în formula sa note proaspete, de citrice. Noua “poţiune magică” Bacon in a Bottle promite să dezlănţuie puterile subtile aducătoare de bucurie.

Doamnelor, cum vă “miroase” ideea de a avea un partener parfumat cu… bacon? Domnilor, să-l treacă din vreme Crăciuniţele pe lista de Sărbători? Nu de alta, dar având în vedere că producătorii pun rămăşag că e o “aromă creată de zei”, s-ar putea să nu rămână multă vreme pe stoc (http://www.fargginay.com/).

Cum ar fi mirosit parfumul dacă inspiratorul ar fi fost filosoful?Citiţi şi

Am reluat legătura cu tine, deși răspunsul tău a fost unul clar, eram doar o prietenă

Noua gamă N°1 DE CHANEL – îngrijirea pielii, makeup și… un norișor de parfum

Fii tu, fii slabă, uită-ți independența, lasă-te cucerită și alintată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro