Prinţesa Charlene la prima sărbătoare naţională a Principatului Monaco

25 November 2011

Măritată din vară cu HSH Prinţul Albert al II lea de Monaco, Charlene a participat pe 19 noiembrie, pentru prima dată la festivităţile prilejuite de Ziua Naţională monegască în calitate de Prinţesă, alături de restul familiei princiare – prinţesele Caroline şi Stéphanie, nepoţii Pierre, Andrea, Charlotte şi Alexandra. 

Anul acesta, Charlene a purtat un costum monocrom bej şi un zâmbet la fel de… corect. Anul trecut, în calitate de bride-to-be, la aceeaşi ocazie, a purtat un taior şi o pălărie egal de îndrăzneţe, iar seara, o rochie fără bretele, care îi lăsa umerii de fostă înotătoare cam prea dezgoliţi. Deşi mai sunt şi guri rele, nimic nou!, monegascilor le-a căzut majoritar cu tronc pentru eleganţa şi pentru modestia ei. Care ţinută vi se pare că îi vine mai bine?

Mai jos puteţi vedea un filmuleţ de două minute cu secvenţe de la ceremoniile prilejuite de Ziua Naţională. Mic principatul, dar voinic, după cum îl ştiţi, şi supuşii, puţini, dar aleşi :).

 Citiţi şi

Mihaela Rădulescu, ne plictiseşti

O invidiezi pe Charlene?

La nunta princiară monegască, meniu eco, local şi etic, de multe stele Michelin

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro