Produse cosmetice din duty free online? Da, ai auzit bine!

12 July 2016

Ar trebui ca cineva să inventeze vacanțele de make-up și skin-care. Serios, n-ar fi genial să pleci organizat, cu aprobare de concediu, să aterizezi în departamentul de beauty products, să-ți zvârli geanta de umăr precum prosopul de plajă pe șezlong și să-ncepi să străbați la pas, cu harta în mână, aleile întortocheate dintre standere, ca-ntr-un city break în toată regula? Azi studiem arhitectura crenelată a rujurilor din tot universul, mâine umplem Instagramul cu cele mai îndraznețe nuanțe de blush, poimâine inventăm un Pinterest în care să organizăm board-urile cu parfumuri după arome și nu după fotografii… Atâtea lucruri de făcut… atât de puțin timp…

Din fericire, cineva a luat treaba asta foarte în serios. BestValue, rețeaua ta duty-free din principalele aeroporturi din România, este acum online. Un univers amețitor de tentant, la un bilet de avion distanță. Cum funcționează? Fix din momentul în care  ți-ai cumpărat biletul de avion, chiar dacă te pregătești să pleci în Laponia și mai sunt șase luni până atunci, ai acces la nou-lansatul BestValue.eu: fereastra ta pentru shopping online la prețuri duty free începe din momentul în care ai confirmarea pentru bilet în inbox și rămâne deschisă până la miezul nopții din data în care ai efectuat zborul. Vrei mai mult? Înregistrează pe BestValue biletul de întoarcere. Timp cât încape să te răsfeți și să alegi între mii de produse pe care n-aveai timp niciodată să le studiezi pe îndelete, grăbită de vocea din megafoane care te anunța foarte serios, de data asta pe bune, că porțile se închid, pentru a zecea oară. Ți-aduci aminte de listele de la mama, mătușa, colega de birou, notițele din telefon, posturile de pe ecranul  laptopului, doar ca să nu uiți să cumperi parfumul și rimelul “ăla”? Sunt is-to-ri-e! Le rogi pe toate personajele îndatorabile de mai sus să-și facă un cont pe site, să-și aleagă produsele, și tu le poți achiziționa, pe baza biletului tău. Veți avea parte de o incursiune fabuloasă în lumea parfumeriei de lux, feminitatea pură în cele mai fermecătoare arome ale momentului, cu note chic, misterioase și atemporale, veți regăsi ultimele tendințe în materie de make-up și cele mai noi produse lansate de brandurile voastre preferate, exact ca în aeroport. Fiecare comandă ajunge la tine în maximum trei zile lucrătoare, ambalată cu grijă în #thelittleblackboxes. Ai grijă să le pui pe mama, mătușa și colega să-ți întoarcă favoarea la următorul bilet de avion pe care și-l cumpără.

03---dutyfree

Și pentru că orice lansare trebuie sărbătorită cu surle și trâmbițe, ascultă puțin. Se-aud niște ropote de aplauze în surdină? Sunt miile de fani în extaz din Golden Ringul celor mai vânate evenimente din 2016. Printre care te poți număra și TU. Biletul de avion îți deschide ușa și către un concurs senzațional, cu zeci de premii constând în invitații la supershowuri precum Rihanna, Sia, Nigel Kennedy, Kings On Ice cu  Evgeni Plushenko și Edvin Marton la București, sau Jean Michel Jarre, la Cluj-Napoca. Multe alte evenimente la fel de apetisante urmează să se adauge listei de premii. Aplică pentru o invitație dublă în trei pași simpli, aici, începând, la fel, din momentul în care ai cumpărat biletul de avion, până la miezul nopții în care efectuezi zborul.

#tickettohapiness #dutyfreeexperience #littleescapesCitiţi şi

Cele mai bune cadouri de 8 Martie pentru a face o femeie fericită

Două minute și jumătate să reaprinzi o dragoste veche

7 motive pentru care hotelurile din apropierea aeroporturilor sunt de preferat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro