Rebel Heart – cel mai scump turneu de promovare din istoria muzicii

11 March 2015

Ioana DudaNu ştiu voi ce credeţi, dar mie vocea Madonnei nu mi se pare nemaipomenită. Nu îmi dă fiori. Dar ce-i al ei al ei să fie. A revoluţionat muzica. E îndrăzneaţă, s-a adaptat de minune, de-a lungul anilor, noilor trenduri din muzica pop și a spart toate topurile. De fiecare dată. A făcut tot ceea ce era nevoie pentru a epata. Probabil asta a fost reţeta succesului ei.

Şi continuă să o facă şi acum, la 56 de ani. Concertul de promovare al noului album Rebel Heart va fi cel mai scump din istoria muzicii. Va începe în 29 august, la Miami, pe American Airlines Arena şi va continua în alte 20 de oraşe din Canada şi Statele Unite. Preţul mediu al unui bilet este, ţineţi-vă bine, 452 de dolari, adică mai scump decât cel al lui Taylor Swift din 1989. Dacă vă hotărâţi să scoateţi atâția bani pentru bilete la concert, o să fiţi cadorisiţi cu versiunea  “SUPER DELUXE” a albumului Rebel Heart, care include şase piese bonus.

Madonna concert

Madonna îl  “bate” chiar şi pe Fleetwood Mac, fanii plătind în medie, anul acesta, 298 de dolari pentru a-l vedea live în concertul The Show Tour.

Nici nu vreau să mă gândesc câţi bani îi va aduce acest turneu, cel mai scump din istorie, dacă după cel din 2008, Sticky & Sweet, era mai bogată cu 408 milioane de dolari. Chiar dacă nu mă dau în vânt după vocea ei, trebuie să recunosc că Madonna e explozivă pe scenă. Tocmai de aceea sunt sigură că spectacolul va face toţi banii. Tocmai de aceea, dacă puteți, go for it! Bag mâna în foc că va fi un show de (sute de) milioane.Citiţi şi

Jurnal de învățător (II) – Crăciunul și Anul Nou vreme de două decenii (1933 – 1953)

Decizii la final de an – amânarea obiceiurilor sănătoase

Reverență, Majestatea Voastră!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Bookish Style / 11 March 2015 11:42

  Eu am fost la concertul din 2009 din Bucuresti si nu pot spune ca m-a dat pe spate. A trecut deja momentul ei, sau, cel putin asa mi se pare mie.
  http://www.bookishstyle.ro/

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro