Rolul lui Brâncuși va fi jucat de Andy Garcia

19 September 2016

Mick Davis, regizorul filmului „Modigliani“ turnat în 2004 în România, a confirmat pe pagina sa de Facebook că actorul Andy Garcia va juca rolul sculptorului român Constantin Brâncuşi în următorul său film „The Sculptor”. Postarea este însoţită de o fotografie alb-negru a lui Garcia, pregătit pentru rol, în care asemănarea sa cu Brâncuşi este remarcabilă.

andy-garcia-brancusi

sursă foto: adevarul.ro

„Andy will play Brancusi in The Sculptor”, a scris Mick Davis. Şi în „Modigliani” (2004), film realizat la studiourile din Buftea, Andy Garcia are rolul principal, acela al discipolului lui Brâncuşi, jucând alături de mai mulţi actori români, printre care Theodor Danetti, Mihai Gruia Sandu, George Ivaşcu, Dan Aştileanu, Lia Bugnar şi Dorina Lazăr.

Deocamdată nu există alte confirmări oficiale în legătură cu acest film, acesta afându-se cel mai probabil în stare de proiect. Ne întrebăm ce actrițe vor juca femeile din viața lui Brâncuși… 🙂Citiţi şi

Aceṣti ochi îi ṣtiu bine de undeva

Costumul “național” purtat de Miss România la Miss Universe 2016!

Brâncuși, piatră de poticnire

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
525 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro