Românca despre care vorbește Oprah Winfrey

6 May 2015

În cadrul emisiunii pe care o realizează în fiecare duminică, legendara Oprah Winfrey a prezentat telespectatorilor americani proiectul Atlasul Frumuseții, semnat de fotograful român Mihaela Noroc. Oprah descrie ambițiosul proiect într-un reportaj care prezintă fotografiile româncei, captate în toate colțurile planetei.

Timp de 15 luni, Mihaela a călătorit în jurul lumii, fotografiind chipuri feminine din zeci de țări și surprizând diversitatea lumii în care trăim. CNN, Huffington Post, Forbes, Elle, Le Figaro, RAI, Daily Mail, The Independent, The Telegraph, Corriere della Sera sunt doar câteva dintre numele mari care au evocat pe larg Atlasul Frumuseții tranformându-l în cel mai mediatizat proiect artistic românesc al zilelor noastre. Fără să fie susținută de niciun sponsor, Mihaela a cerut sprijinul oamenilor din întreaga lume pentru a duce proiectul mai departe.

Foto - Mihaela Noroc

În urma unei campanii online de strângere de fonduri fotograful român a reușit să adune o parte din suma necesară pentru continuarea proiectului. În iunie Mihaela Noroc va pleca într-o nouă expediție în jurul lumii cu gândul de a “cartografia” alte țări și teritorii de pe toate continentele, înainte de a publica un album unic. Dorința Mihaelei e să așeze în acest album sute de portrete feminine din întreaga lume, care să dovedească că tocmai diferențele dintre noi ne fac cu adevărat frumoși și e esențial să ne păstrăm unicitatea și specificul.

În următoarele zile, fotografiile Mihaelei Noroc care au făcut înconjurul lumii, pot fi văzute la București. Expoziția Atlasul Frumuseții e deshisă până pe 16 mai, la Galeria Artfooly, de la parterul Palatului Știrbei, pe Calea Victoriei, nr. 107.Citiţi şi

TREBUIE! Nu trebuie nimic altceva decât să fii fericit, asta, da!

“Femeia pe care trebuie să o știm” – trimite-ne povestea ei

Cei mai urmăriți și cei mai bogați creatori de conținut – 49 oameni și un câine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro