S-au acoperit vedetele la Premiile Grammy?

11 February 2013

Starurile s-au străduit să se conformeze regulilor CBS pentru apariţia la Premiile Grammy. Unele au reuşit, altele nu s-au putut abţine, aşa cum era de aşteptat, iar multe dintre ele s-au purtat exact ca la şcoală: „ca la carte” pe covorul roşu şi după pofta pielii goale pe scenă.

Regulile sunt făcute pentru a fi ironizate, ar zice unii. La fel s-a întâmplat şi duminică. Jennifer Lopez, al cărei decolteu generos de acum câţiva ani a fost cap de afiş în presă la capitolul “anul acesta, aşa nu”, şi-a concentrat toată atenţia asupra unui (întreg) picior. Rihanna, şi ea printre cele arătate cu degetul, s-a afişat în jumătate de splendoare pe scenă. Iar costumaţia androgină, creaţie proprie, a lui Janelle Monae a avut parte doar de laude. Singura menţiune ar fi aceea că nu e de-ajuns a te acoperi, cât a o face cu gust, dar în această privinţă puţin probabil să emită cineva reguli în viitorul apropiat. Mai multe, bune şi rele, în imagini:Citiţi şi

Un simț pe care nu-l au toate femeile

Camille Seydoux şi stilul franţuzesc

Unghii, coafuri şi alte chestii masculine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,319 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro