Iubeşte-mă ca la relaţii cu clienţii!

29 March 2016

Să ştii că nu-i de glumă, oamenii ăştia chiar ar face orice. Îi cunosc de-o dulceaţă de ani. Mă ştii doar că-s experimentoasă şi-nvăţ din orice.

Oamenii ăştia fac pe dracu-n patru. O lasă naibii de pudoare, sar să te-ajute, să-ţi deschidă lumea, dacă ai găsit-o încuiată, s-o oprească, dacă n-ai apucat să urci, să-ţi numere stelele, dacă tu n-ai răbdare. Îşi doresc aşa mult să te ştie fericit, că poţi să-i cauţi când ai rămas cu stima de sine în pantă. Te-ajută ei s-o pui pe roate.

Oamenii ăştia ştiu că, dacă vorba-i dulce, mult aduce. Ştiu că ai de un’ s-alegi şi că mai degrabă-ţi dă inima ghes să rămâi prin catifele de cuvinte decât prin sârme. Şi-s umani, fir-ar! Că de roboţi să ne ferească Ăl’ de sus, n-au gânduri bune.

relatii cu clientii

Oamenii ăştia te sună dac-au greşit. Că de, se mai întâmplă, doară ce-am zis că sunt umani. Şi, dacă s-a-ntâmplat să suferi vreo pierdere de timp, de bani, de-ncredere, îţi dau înapoi înzecit. Că se gândesc la tine şi un picuţ şi la ei.

Oamenii ăştia-ţi dau ce-au mai bun. Au rezerve de idei pentru mai târziu şi abia aşteaptă să te surprindă. S-au pregătit din timp cu resurse pentru tine şi nu fac rabat de la nimic. Că doar tu eşti tu şi fără tine n-ar fi ei.

Oamenii ăştia te-ascultă. Zile albe, zile negre, zile senine, zi-le de toate. Ei înţeleg că n-ai nimic cu ei când ţipi şi arunci cu blidele-n pereţi. C-oi fi avut şi tu o săptămână mai din-aia şi doar n-oţi strica pe asta bunătate de relaţie! Râd cu tine, plâng cu tine, se sfătuiesc cu ăi mai bătrâni când nu mai ştiu cum să te-mpace. Nu se dau bătuţi neam.

Şi să ştii că oamenii ăştia nu le ştiu nici ei pe toate. Învaţă şi ei de la tine. Cresc şi fac eforturi ca, dacă au dat ochiul cu tine nepregătiţi o dată, să nu se mai întâmple. Iar de-o fi să fie, de la capăt: sar cu soluţii, te ascultă, plâng-râd, îţi explică, te iartă, trec peste, te dojenesc şi te laudă până va iubiţi din nou. Şi tot aşa, până ce, ani mai târziu, te-ntrebi dacă dragostea asta o să ţină o viaţă. De ce nu? Doar ai tot mai multe avantaje cu fiecare an ce trece. Că ai rămas cu ei mult timp şi meriţi ce-i mai bun.

Ziceam deci: hai să ne iubim aşa. Începem de mâine, pe relaţia goală. Eu am semnat deja, ştiu termenii şi condiţiile. Aştept să mă anunţi din vreme dacă ai de gând să schimbi contractul. Dacă da, ne supărăm. Dacă nu, ce zici, ne luăm?Citiţi şi

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Dragă eu

Sisifiana povară a iubirii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro