Să o susținem pe Ioana!

Catchy

31 August 2015

Avocatul Ioana Sălăjan şi-a anunţat recent intenţia de a candida în districtul 9 din Illinois, Statele Unite, la funcţia de judecător, putând să devină astfel prima femeie de origine română care să ocupe o astfel de funcţie. Pentru susţinerea Ioanei Sălăjan există o pagină de internet care oferă mai multe informaţii despre cariera sa.

11938983_10203538941914040_826349193_n

Ioana s-a născut la Oradea şi în 1983 a emigrat în Statele Unite. Aici a absolvit Universitatea din Michigan şi se licenţiază în Ştiinţele Politice în 1996. În 2000 obţine DJ Degree in Law la Loyola University School of Law, pas necesar pentru a putea practica avocatura în Statele Unite. În prezent este membru al baroului Illionis şi al Districtului Columbia. Este partener în biroul de avocatură Rock, Fusco & Connelly din Chicago, iar în timpul liber se dedică activităţilor caritabile, fiind voluntar activ al organizaţiei Children’s’ International. Legăturile Ioanei Sălăjan cu ţara se menţin vii şi prin intermediul bisericii româneşti din comunitatea sa. Ioana este şi mamă, având trei băieţi de 7, 5 şi 1 an.

Haideţi să o suţinem şi noi pe Ioana!Citiţi şi

Cele 26 de orașe cu cea mai înaltă calitate a vieții din lume

Femei la butoane? Decât așa, mai bine, nu!

Primele 25 cele mai bogate, sănătoase, fericite şi avansate ţări ale lumii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
734 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro