Sârmă

11 May 2019

Haideți să ne facem curaj să mai privim încă o dată spre scena noastră publică, să vedeți ce frumos e.

Primarele Bucureștiului, doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, tocmai se vaită că o mână criminală a umblat de i-a băgat o sârmă-n colon, gest urât. Sârmă, bă?

Desigur, mâna criminală voia să curme – cu sârma-n colonul cucoanei – dezvoltarea capitalei țării noastre, să pună capăt, în mod samavolnic, bâlciului perpetuu. Cum s-a ajuns aici?

Trăim o telenovelă cu un scenariu atât de prost că nici Pro TV-ul sau Kanal D-ul, oaze ale iluminismului catodic, nu l-ar difuza.

Oamenii „politici” nu sunt în stare să facă politici publice (de multe ori nu pot lega două vorbe nici cu sfoară), așa că fac gargară cu conspirații de mâna a paișpea pentru guguștiucii nesătui de ele.

Citiţi şi Copilul din căcat

E drăguț că măcar a apărut mema-rezmat cu minerul care a găsit sârmă-n c*r la Firea.

Președintele grupului organizat care de aproape trei ani a încălecat țara și face cu ea ce are chef, că e boss și o retrage pe Teleorman dacă vrea, vătaful Lache de la Gratia, deci, urla deunăzi că umblară unii de vrură să-l omoare prin oraș. Îi făceau cu degetul a moarte. Așa s-a consemnat, atât s-a putut, ăsta e nivelul la care discutăm. Povești pentru oameni cu o nevoie specială de a fi prostiți. Nu vă place?

Batistatul paralel, catindatul liberalilor, livrează un discurs de Dan Puric în orgasm mistic spre turmele de gură-cască. Iar noii fac și ei mitinguri electorale cu candide încercări de dresare a electoratului să răspundă în delir chemării de muieăilalți, singura care-i ține loc de viziune, de-ți vine să pui întrebarea dacă răul cel mai mic în România e de fapt răul care n-a avut încă șansa să arate ce poate.

S-a decăzut de la ciolan și fasole și sarma și micii Căcânei la sârme prin dosurile edilice, drept dovadă că nu mai e nici țara noastră ce era (buricul galaxiei). S-a mers înspre jos, într-o direcție greșită.

Bine măcar că ne-am simțit bine alături de cei dragi privind acest spectacol grotesc pe înțelesul bătuților în cap.

Pe Andrei îl găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Paulo Coelho, 74 – Fii ca un râu

SUPERNOVA – Cum putem să trăim, să iubim și să râdem în continuare, chiar dacă știm că sfârșitul este atât de aproape

Mama mi-a spus: plec la Domnul. Și a plecat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Pe gustul imbecililor - Catchy / 16 May 2019 10:22

  […] Citiţi şi Sârmă […]

  0
  0
  Reply
 2. Zâna Măseluță / 11 May 2019 9:12

  Femeia chiar a fost operata de 2 ori, a doua oară s-a lasat cu anus contra naturii, pe intelesul prostimii, si acum trebuie sa i se faca a 3a operatie ptr a reveni la tranzitul intestinal la normal.
  Nenea Andrei, daca tot dai in derizoriu ce a patit madam Firea, iti doresc sa faci si mata o boala( se cheama cancer de colon, ca sa nu ai prea multe dubii) sa ti se scoata colonul iñ stomă si sa te caci pe burtă, si apoi asteptăm cu drag sa scrii inca un articol la mișto despre orice boală sau accident vrei tu care te lasa cu curu pe burtă, sa vedem dacă o să iți mai dea măna sa scrii otrăvuri gratuite. Si iti mai doresc sa ramai toata viata cu curu pe burtă, sa nu poti face operatie de repunere in tranzit,spre aducere aminte
  P.S. nu o simpatizez pe mahalagioaica de Firea, dar , citind genul de articole, imi dau seama ca sunt oameni muuult mai rai ca Firea

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro