Scrie-i Doamnei Crăciun!

11 December 2015

Mai sunt mai puţin de două săptămâni… Cumpărături, curăţenie, cadouri, brad, decorarea casei… toate se înghesuie pe lista de treburi a doamnei. Cum care doamnă? A fiecărei doamne din fiecare familie. Pentru că ea, doamna, este cea care se dedică acum mai cu seamă celor dragi, dăruindu-le milioane de momente pentru ca sărbătorile să le fie cu adevărat magice. În fiecare an. Fără ea sărbătorile sunt reci. Ea este sufletul casei, neobosită şi dedicată. Dar asta nu înseamnă că Moş Crăciun uită de ea… Bine, mai uită uneori, că e bătrân şi el… Dar, cu siguranţă, nu uită …Doamna Crăciun!, personajul care anul acesta capătă viaţă prin intermediul platformei „Momentul tău Doncafé” şi care îi oferă femeii moderne, în premieră, edițiile speciale de cafea Doncafé Selected Ciocolată și Doncafé Selected Vanilie, cu ajutorul cărora acel moment dăruit ei este cu adevărat special.

Doamna Craciun - Doncafe

Adevărul este că era momentul ca domnele să aibă, nu numai îndatoriri de sărbători, ci şi o comunitate a lor în centrul cărei se află chiar Doamna Crăciun. Aici, la invitaţia Doncafé, consumatoarele pot interacţiona și pot să-şi împărtășească idei și sfaturi pentru a face această perioadă una deosebită pentru cei dragi.

Pentru că Doamna Crăciun nu face altceva decât să întruchipeaze inițiativa şi generozitatea fiecărei femei, având minunata misiune de a le oferi un moment unic de relaxare și re-energizare. Iubitoarele de cafea pot face cunoștință cu minunata Doamnă Crăciun, îi pot descoperi povestea și suprizele și îi pot scrie direct pe pagina sa oficială de Facebook.

Crăciun fericit, doamnelor!Citiţi şi

Ce, când și cum i-ar plăcea creierului nostru să mâncăm

Mătușa din America

Când se îndrăgostea, se comporta prostește

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro