Secretul lui Charlize Teron

9 March 2016

Pielea noastră se află într-un proces continuu de regenerare. Ea produce în stratul ei cel mai profund cam un milion de celule noi la fiecare 40 de minute! Vă puteți imagina presiunea pusă de celulele astea tinere pe cele cu doar câteva ore mai “bătrâne”. Care, pe măsură ce sunt împinse spre suprafață, ajung în contact cu toți poluanții din mediu, încep să se contamineze, se deteriorează, se deshidratează și mor… Tocmai ce-am descris descuamarea – proces natural de îndepărtare a celulelor moarte, a cărui viteză, din păcate, scade în timp, lipsitele de viață staționând mai mult la suprafața pielii înainte să se desprindă de ea. Și, dacă nu reacționăm de la primele semne, aceste “cimitire” ne vor bloca porii și vor împiedica orice produs de îngrijire, oricât de scump, să ajungă în straturile profunde să-și facă treaba. A reacționa înseamnă simplu exfoliere – îndepărtarea forțată, dar blândă, a celulelor moarte, cu regularitate – 1-3 ori pe săptămână, în funcție de particularitățile tenului. Este primul şi cel mai important pas spre un ten detoxifiat, retexturizat, mai fin și mai clar. Iar dacă adăugăm și avantajul stimulării circulaţiei sanguine şi limfatice,  nu mai putem ignora acest pas din ritualul de îngrijire, la intervalul de timp potrivit.

Sigur știți mai multe rețete și metode de exfoliere, de la cele empirice, la cele mai sofisticate, aplicate de dermatologi, pentru că problema are vechimea rasei noastre. Prin urmare, din ce vi se recomandă, aplicați ce vi se potrivește. Dar faceți ceva! 🙂

Am încercat, ne-a plăcut!

Gelul Cellular Mineral Face Exfoliator, ale cărui ingrediente sunt îmbogăţite cu praf de minerale şi exclusivul complex celular La Prairie, asigură pielii beneficii pe termen lung, dar vizibile imediat: pori închişi, strălucire, piele mătăsoasă şi hidratată.

Se foloseşte de 2-3 ori pe săptămână pentru piele grasă şi de două ori pe săptămână pentru piele normală sau uscată. Se aplică pe pielea demachiată, evitându-se zona ochilor. Se masează delicat, circular, cu ajutorul buricelor degetelor. Se clăteşte, se usucă şi se continuă ritualul de îngrijire prin aplicarea tonicului, a serumului şi a cremei.

la prairie exfoliant

O altă opţiune este masca Cellular 3-Minute Peel, ale cărei ingrediente – alfa-hidroxi acizi (malic, lactic şi citric) şi beta-hidroxi acizi (salicilic) netezesc şi retexturizează pielea. În acelaşi timp, este un complex hidratant care protejează împotriva pierderii apei din țesut. Se recomandă folosirea săptămânală. Nu irită pielea. După trei minute se clătește cu apă călduță sau se îndepărtează cu mișcări fine cu un prosop umezit.

Cellular 3-Minute Peel

Se întinde produsul pe faţă cu ajutorul pensulei, evitându-se zona ochilor. După trei minute, se clăteşte tenul cu apă căduţă sau se curăţă cu un prosop umezit. Efectul este wow!

Charlize teron

Charlize Teron folosește de ani de zile Cellular 3-Minute Peel... 🙂Citiţi şi

Votăm pentru picioarele frumoase

Dar e o înșelătorie, o scamatorie și nimic altceva

Mici schimbări care îți fac vara mai frumoasă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Elena M. / 9 March 2016 15:54

  La sute de euro cremele.. cred și eu… încercați cu ulei de cocos, că nu costă atâta 😀

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro